Skin79
Give Me Some Extra Moisture K-Beauty Set

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
32,10 €
32,10 €
Variantti : , 150 ml, 50 ml
Tuotetiedot

Give Me Some Extra Moisture K-Beauty Set -setti sisältää K-Beauty-suosikkeja, jotka kosteuttavat ihoa. Kuivan ja kosteusköyhän ihon lempparipaketti!

  • Skin79 Fresh Garden Mask Snail -kangasnaamio kosteuttaa ja ravitsee kasvojen ihoa. Kangasnaamio hyödyntää etanoiden valmistamaa seerumia, joka tunnetaan ihoa hoitavista vaikutuksistaan.

  • Holika Holika 3 Seconds Starter Hyaluronic Acid on hoitonesteen alla käytettävä tehotuote, joka tuo iholle sen kaipaamaan kostutusta välittömästi samalla kun se auttaa tehostamaan muiden ihonhoitotuotteiden imeytymistä. Neste sisältää iholle välttämätöntä hyaluronihappoa, joka auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa ja nuorekkuutta.

  • MISSHA Super Aqua Ice Tear Essence on tehokkaasti kosteuttava hoitoneste, joka auttaa tehostamaan muiden hoitotuotteiden aktiivisten ainesosien imeytymistä. Hoitonesteen öljytön, kevyen geelimäinen koostumus imeytyy iholle nopeasti ja toimii täydellisesti ennen emulsiota ja hoitovoidetta täydentämässä ihonhoitorutiinia.

Pakkaus sisältää seuraavat tuotteet:
1 x Skin79 Fresh Garden Mask, Snail
1 x Holika Holika 3 Seconds Starter Hyaluronic Acid
1 x MISSHA Super Aqua Ice Tear Essence

Katso lisää vastaavia kuin Give Me Some Extra Moisture K-Beauty Set

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.