Holika Holika
Blueberry Juicy Mask Sheet

(15 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
2,50 €
2,50 €
Variantti : 1 pcs
Tuotetiedot

Holika Holika Blueberry Juicy Mask Sheet -kangasnaamiot auttavat rauhoittamaan kasvojen ihoa ja ehkäisemään epäpuhtauksien muodostumista. Mustikkaa hyödyntävän kasvonaamion aktiiviaineet auttavat ehkäisemään liiallista talin muodostumista iholle A-, C- ja D-vitamiinien sekä mineraalien kirkastaessa ja heleyttäessä ihoa.

  • Kangasnaamio

  • Epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle

  • Rauhoittaa ja kirkastaa ihoa

  • Antioksidanttinen

Pakkaus sisältää 1 kasvonaamiota. (1 x 20 ml)

Käyttö

Aseta naamio puhdistetulle kasvojen iholle ja anna sen vaikuttaa 15-20 minuuttia. Poista naamio ja imeytä loput seerumista kasvojen iholle hellästi taputellen.

Ainesosat

 

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Tuotenumero: 68668
Ainesosat

Glycerin,Carbomer,Phenoxyethanol,Sodium Hyaluronate,Disodium EDTA,Alcohol,Triethanolamine,Water,PEG-60 Hydrogenated Castor Oil,Allantoin,Fragrance,Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract,Euterpe Oleracea Fruit Extract,Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract,Malpighai Emarginata (Acerola) Fruit Extract

Katso lisää vastaavia kuin Blueberry Juicy Mask Sheet

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut