Holika Holika
Pig Nose Clear Blackhead Steam Starter

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 30 ml
Tuotetiedot

Holika Holika Pig Nose Clear Blackhead Steam Starter on ihohuokosia avaava ja puhdistava tehotuote, joka auttaa vähentämään mustapäitä. Geelimäinen nenänaamio auttaa pehmentämään ihohuokosiin kertynyttä talia, mikä helpottaa sen poistamista. Pyhdistava savi imee ihohuokosista epäpuhtauksia ja liiallista talia saaden nenän ihon näyttämään puhtaammalta ja tuntumaan tasaisemmalta.

  • Geelimäinen naamio nenän iholle

  • Syväpuhdistaa ihohuokosia

  • Helpottaa mustapäiden poistamista

Koko: 30 ml

Käyttö

Hiero tuotetta puhdistetulle nenän iholle mustapäihin taipuvaisilla ihoalueilla 3 minuutin ajan. Huuhtele iho puhtaaksi haalealla vedellä.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Potassium Sorbate,Butylene Glycol,Methylparaben,Ethylparaben,Carbomer,Phenoxyethanol,Butylparaben,Propylparaben,Isobutylparaben,Aloe Barbadensis Leaf Juice,Sodium Benzoate,Fragrance (Parfum),Triethanolamine,Water,PEG-60 Hydrogenated Castor Oil,Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract,Kaolin,Moroccan Lava Clay

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut