Holika Holika
Soda Pore Cleansing O2 Bubble Mask

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 100 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Holika Holika Soda Pore Cleansing O2 Bubble Mask

Holika Holika Soda Pore Cleansing O2 Bubble Mask -kasvonaamio auttaa puhdistamaan rasvoittuvaa ja epäpuhdasta ihoa. Kasvonaamio sisältää ihon kuivumista ehkäisevää mineraalivettä, talia imevää leivinsoodaa ja epäpuhtauksia rauhoittavaa teepuuöljyä.

Syväpuhdistava kasvonaamio auttaa vähentämään liiallista talineritystä ja rauhoittamaan tulehduksia. Kasvonaamio puhdistaa ihohuokosista epäpuhtauksia, auttaa vähentämään mustapäitä sekä ennaltaehkäisemään uusien epäpuhtauksien syntymistä.

  • Syväpuhdistava kasvonaamio
  • Epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle
  • Vaahtoava koostumus

Koko: 100 ml

Käyttö

Levitä ohut kerros tuotetta kuiville kasvoille epäpuhtauksiin taipuvaisille ihoalueille kuten nenälle, leualle ja poskille. Anna tuotteen vaikuttaa 2 minuuttia, jotta se alkaa vaahdota. Kastele tämän jälkeen sormenpäät haalealla vedellä, hiero tuotetta hellästi iholle ja huuhtele iho lopulta puhtaaksi vedellä.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Butylene Glycol,Phenoxyethanol,Polyhydroxystearic Acid,Water,Acrylates Copolymer,Ammonium Lauryl Sulfate,Fragrance,Sodium Cocamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate,CI 42090,Ethyl Perfluoroisobutyl Ether,Mineral Water, ETHYLHEXYLGLYCERIN, Glycerin, Ethyl Perfluorobutyl Ether, Isononyl Isononanoate, Ethylhexyl Isononanoate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Arginine Cocoate, Xanthan Gum, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Extract, Actinidia Chinensis (Kiwi) Fruit Extract, Sodium Bicarbonate, Disodium EDTA

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut