Holika Holika
K-Beauty Winter Skin Moisture Set

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille

Säästät 10,58 €

31,72 € 42,30 €

Säästät 10,58 €

31,72 € 42,30 €

Valinta : Avocado, 130 ml, 30ml
Tuotetiedot

K-Beauty Winter Skin Moisture Set on täydellinen tuotesetti kuivalle iholle! Nämä K-Beauty-tuotteet on tarkoitettu kuivan, pintakuivan ja kosteusköyhän ihon hoitoon.

  • Holika Holika Pure Essence Mask Sheet - Avocado -kangasnaamio kosteuttaa ja pehmentää kasvojen ihoa intensiivisesti auttaen palauttamaan sen menettämää kimmoisuutta. Kangasnaamion avokadoa hyödyntävä seerumi sisältää lisäksi ravitsevia maitoproteiineja, jotka auttavat palauttamaan iholle sen hyvinvoinnille välttämättömän suojavaipan. Hyaluronihappo täydentää kuivan ihon kosteusvarastoja.

  • Holika Holika Skin & AC Mild Soothing Emulsion -kasvoemulsio hoitaa kosteutusta tarvitsevia ihoalueita jättämättä iholle rasvaista tunnetta. Yli 80% kosteuttavia ainesosia sisältävä kosteusemulsio imeytyy iholle nopeasti ja sopii erityisesti käytettäväksi epäpuhtauksiin taipuvaisella iholla. Ohuella emulsiolla on lisäksi ihoa rauhoittavia vaikutuksia.

  • Tehokkaasti vaikuttava It'S SKIN Power 10 Formula GF Effector -hoitoneste kosteuttaa, ravitsee ja rauhoittaa kuivaa ihoa. Antioksidanttinen hoitoneste sisältää mm. intensiivisesti kosteuttavaa koppelokäävästä saatavaa uutetta ja ihoa kirkastavaa lakritsiuutetta. Hoitoneste auttaa vähentämään UV-säteilyn aiheuttamaa ihon ärsytystä ja punoitusta samalla kun se täyttää ihon ehtyneitä kosteusvarastoja. Ihosta tulee täyteläisen kosteutettu ja heleämmän näköinen.

Setti sisältää seuraavat tuotteet:
1 x Holika Holika Pure Essence Mask Sheet - Avocado
1 x Holika Holika Skin & AC Mild Soothing Emulsion
1 x It'S SKIN Power 10 Formula GF Effector - 30ml

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.