MISSHA
Pure Source Cell Sheet Mask (Pearl)

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
2,50 €
2,50 €
Valinta : 21 g
Tuotetiedot

MISSHA Pure Source Cell Sheet Mask Pearl -kangasnaamio auttaa kosteuttamaan, heleyttämään ja ravitsemaan kasvojen ihoa. Kangasnaamion hyödyntämä ainutlaatuinen kangas asettuu iholle kevyen tuntuisena ja auttaa kuljettamaan iholle runsaasti sitä hoitavia aktiiviaineita.

Kangasnaamion seerumi hyödyntää kahdesti fermentoituja tehoaineita, minkä ansiosta ne ovat poikkeuksellisen tehokkaita. Kangasnaamion sisältämä helmiuute kirkastaa ihoa fytiinihapon kosteuttaessa kasvoja. Kangasnaamio jättää ihon täyteläisen kosteutetuksi ja kauniin heleäksi.

  • Kosteuttaa ja heleyttää

Koko: 21 g

Käyttö

Aseta kangasnaamio puhdistetulle kasvojen iholle kasvoveden käytön jälkeen ja anna sen vaikuttaa 15-20 minuuttia. Taputtele jäljelle jäänyt seerumi lopuksi kasvojen ja kaulan iholle. Käytä kangasnaamiota 2-3 kertaa viikossa.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Butylene Glycol,Carbomer,Glyceryl Stearate,PEG-100 Stearate,Hydrolyzed Jojoba Esters,Caprylyl Glycol,Chlorphenesin,Ethylhexylglycerin,Triethanolamine,Hydroxyethylcellulose,1,2-Hexanediol,Polysorbate 60,Isopropyl Palmitate,Portulaca Oleracea Extract,Cetyl Ethylhexanoate,Allantoin,Phytic Acid,Saccharomyces Ferment,Water(Aqua),Fragrance(Parfum),Caprylhydroxamic Acid,Pearl Extract,Hydrolyzed Chitosan,Hexadimethrine Chloride

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut