Skin79
Never Let Anyone Dim Your Glow K-Beauty Set

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
49,00 €
49,00 €
Variantti : , 35 ml, 130 ml
Tuotetiedot

Never Let Anyone Dim Your Glow K-Beauty Set on K-Beauty-tuotesetti samealle iholle. Setin ihoa kirkastavat tuotteet toimivat yhdessä poistaen iholta karheutta ja harmautta. Palauta ihollesi sen luonnollinen hehku!

  • Skin79 Fresh Garden Mask, Pearl -kangasnaamio auttaa kirkastamaan ja heleyttämään kasvojen ihoa. Kangasnaamio sisältää helmiuutetta, joka auttaa lisäämään ihon hehkua. Skin79 Fresh Garden Mask -kangasnaamiot valjastavat luonnon tehoaineet ihosi hyväksi. Kangasnaamiot tuovat avun ihon vaihtuviin tarpeisiin ja saat niistä parhaan hyödyn irti käyttämällä erilaisia naamioita ihosi tarpeiden mukaisesti.

  • Holika Holika Face 2 Change Volume Fit Strobing Cream on ihon sävyä tasoittava ja ihoa kosteuttava pohjustustuote, joka tuo kasvoille heleää hehkua samalla kun se auttaa suojaamaan ihoa UV-säteilyltä. Tuote on pakattu käytänölliseen tuubiin, josta sitä on helppoa annostella ilmatiiviin pakkauksen pumpun avulla.

  • Hoitavan kasvoveden asemasta käytettävä MISSHA Super Aqua Cell Renew Snail Skin Treatment on monipuolinen ihonhoitotuote, jonka 30% etanaseerumia sisältävä koostumus auttaa parantamaan ihon pintatekstuuria ja tehostamaan muiden ihonhoitotuotteiden imeytymistä. Hoitotuote kosteuttaa ja heleyttää ihoa samalla kun se auttaa lisäämään sen kimmoisuutta ja häivyttämään iholta hentoja juonteita.

Setti sisältää seuraavat tuotteet:
1 x Skin79 Fresh Garden Mask, Pearl
1 x Holika Holika Face 2 Change Volume Fit Strobing Cream
1 x MISSHA Super Aqua Cell Renew Snail Skin Treatment

Katso lisää vastaavia kuin Never Let Anyone Dim Your Glow K-Beauty Set

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.