Skin79
3 Step Shower Glow Brightening Mask

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
5,95 €
5,95 €
Variantti :
Tuotetiedot

Skin79 3 Step Shower Glow Brightening Mask on kolmivaiheinen kasvonaamio, joka kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Kasvonaamio auttaa luomaan iholle samanlaisen kauniin hehkun, joka kasvoilla on usein suihkun jälkeen. Ihosta tulee kirkkaamman, energisemmän ja elinvoimaisemman näköinen sekä kosteutettu.

Naamion ensimmäisessä vaiheessa kasvojen iho pyyhitään kaksipuolisella kuorintalapulla, joka irrottaa kuollutta ihosolukkoa ja puhdistaa iholta muita epäpuhtauksia. Seuraavaksi kasvoille asetellaan kosteuttava ja ravitseva kangasnaamio, jonka ihoa hellivät ainesosat pääsevät vaikuttamaan puhdistetulla iholla tehokkaasti. Kasvonaamion jälkeen iholle levitetään vielä hoitava kosteusvoide, joka viimeistelee ihonhoidon ja tuo kasvoille lisää heleyttä.

  • 3 vaihetta: Kuorinta, naamio ja kosteusvoide

  • Heleyttää ja kosteuttaa ihoa

Koko: 25 g

Käyttö

Vaihe 1: Pyyhi kasvojen iho hellästi lapun pilkutetulla puolella. Pyyhi iho vielä sen jälkeen lapun pehmeämmällä, ihoa puhdistavalla puolella. Käsittele kasvojen ihoa yhteensä 2-3 minuuttia ja huuhtele iho lopuksi puhtaaksi vedellä.

Vaihe 2: Aseta kangasnaamio kasvoille ja anna sen vaikuttaa 10-20 minuuttia, jotta sen sisältämä seerumi pääsee imeytymään iholle ja kosteuttamaan sitä. Taputtele loput seerumista iholle vaikutusajan jälkeen. Älä huuhtele ihoa naamion jälkeen.

Vaihe 3: Levitä kasvoille ihoa heleyttävä kosteusvoide.

Katso lisää vastaavia kuin 3 Step Shower Glow Brightening Mask

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut