Skin79
Rice Bubble Cleansing Mask

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta :
Tuotetiedot

Skin79 Rice Bubble Cleansing Mask -kangasnaamio kirkastaa ihoa ja auttaa puhdistamaan ihohuokosia vaahtoavan seeruminsa avulla. Kangasnaamion hoitavaa riisiä hyödyntävä seerumi hieroo vaahdotessaan ihoa kevyesti, mikä auttaa syväpuhdistamaan ihohuokosista niihin kertyneet epäpuhtaudet ja liiallisen talin. Ihoa heleyttävä kangasnaamio jättää kasvoille puhtaan ja raikkaan tunteen.

  • Puhdistaa ja kirkastaa ihoa

Koko: 23 ml (1 kpl)

Käyttö

Aseta kangasnaamio puhdistetulle kasvojen iholle ja anna sen vaikuttaa 10 minuuttia. Kangasnaamion sisä- ja ulkopinnalle muodostuu naamion vaikutaessa vaahtoa. Poista naamio ja huuhtele kasvojen iho puhtaaksi. Jatka ihonhoitoa ihotyyppisi mukaisilla ihonhoitotuotteilla.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Butylene Glycol,Phenoxyethanol,Dipropylene Glycol,Ethylhexylglycerin,Disodium EDTA,Cocamidopropyl Betaine,Sodium Chloride,Camellia Sinensis Leaf Extract,Water,Hydroxyethylcellulose,1,2-Hexanediol,Centella Asiatica Extract,Disiloxane,Fragrance,Methyl Perfluoroisobutyl Ether,Methyl Perfluorobutyl Ether,Echinacea Angustifolia Extract,MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) LEAF EXTRACT,Sodium Cocoyl Apple Amino Acids,Ethyl Hexanediol,Milk Protein Extract,Gaultheria Procumbens (Wintergeen) Leaf Extract,Houttuynia Cordata Extract.

Katso lisää vastaavia kuin Rice Bubble Cleansing Mask

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.