The Skin House
Wrinkle Supreme Emulsion

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
26,50 €
26,50 €
Valinta : 130 ml
Tuotetiedot

The Skin House Wrinkle Supreme Emulsion -kosteusemulsio hoitaa ikääntyvää ihoa ohuelta tuntuvan koostumuksensa avulla. Juonteita hoitava kosteusemulsio sisältää ginseng-uutetta ja yhdeksää ravinteikasta sientä, joiden avulla emulsio auttaa silottamaan ihoa ja lisäämään ihon kimmoisuutta. Samalla adenosiini tukee kosteusemulsion juonteita häivyttävää vaikutusta. Ihosta tulee heleämmän ja elinvoimaisemman näköinen sekä pehmeämmän ja sileämmän tuntuinen.

  • Kosteusemulsio ikääntyvälle iholle

Koko: 130 ml

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Dimethicone,Butylene Glycol,Carbomer,Glyceryl Stearate,PEG-100 Stearate,Caprylic/Capric Triglyceride,Panax Ginseng Root Extract,Butyrospermum Parkii (Shea Butter),Sodium Hyaluronate,Xanthan Gum,Squalane,Ethylhexylglycerin,Tocopheryl Acetate,Cyclomethicone,Cetearyl Alcohol,Water,Sorbitan Stearate,1,2-Hexanediol,Arginine,Polysorbate 80,Cetyl Ethylhexanoate,Glyceryl Polyacrylate,Ganoderma Lucidum (Mushroom) Extract,Acanthopanax Senticosus (Eleuthero) Root Extract,Fomes Officinalis (Mushroom) Extract,Punica Granatum Fruit Extract,Adenosine,Carthamus Tinctorius (Safflower) Flower Extract,Propolis Extract,Phellinus Linteus Extract,Inonotus Obliquus (mushroom) Extract,Trametes versicolor extract,TRICHOLOMA MATSUTAKE EXTRACT,Grifola Frondosa Extract,Sarcodon Aspratus Extract,Agaricus Blazei Extract