Maria Åkerberg
Protecting Lotion Outdoor

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
20,90 € Suos. hinta 26,50 €
20,90 € Suos. hinta 26,50 €
Variantti : 100 ml
Tuotetiedot

Protecting Lotion Outdoor on hoitava anti-age-voide sekä kasvoille että vartalolle. Hyvää tekevä Jojobaöljy, kosteuttava Aloe Vera ja suojaava Titaanidioksidi antavat luonnollisen aurinkosuojan, joka hoitaa ja suojaa ihoa ulkoiltaessa auringossa, kylmässä ja tuulessa. Mitä useampi kerros Protecting Lotion Outdooria, sitä parempi suoja aurinkoa vastaan. Titaanidioksidi on paras aine aurinkosuojatuotteiden aurinkofiltteriksi myös lapsilla. Se on ihotautilääkäreiden suosittelema ja olemme käyttäneet sitä vuodesta 1996. Titaanidioksidi on mineraali, joka jää ihon pinnalle ja heijastaa auringon säteet pois. Se ei imeydy kehoon eikä se piilota ihon varoitussignaaleja, esimerkiksi sitä, kun ihosta tulee punainen, kun se altistuu enemmän auringolle kuin se kestää. Käyttämämme Aloe Vera on 98,5-prosenttisesti puhdasta Aloe Vera Barbadensista, jota pidetään kaikkein toimivimpana kaikista aloe-lajikkeista. Aloe Vera Barbadensis sisältää runsaasti vaikuttavia aineita, mineraaleja, aminohappoja ja vitamiineja. Viljelijämme on IASC:n (International Aloe Science Council) hyväksymä, mikä takaa Aloe Veran olevan korkealaatuista. Se imeytyy Jojobaöljyn ainutlaatuisen rasvahappokoostumuksen ansiosta nopeasti ihoon, jossa se sitoo kosteutta, vahvistaa suojakuorta ja tekee ihosta sametinsileän. Käytämme kasviöljyjä mineraaliöljyjen, kuten vaseliinin, parafiinin ja petrolin sijaan, joita on useimmissa ihonhoitotuotteissa. Mineraaliöljyt kuivattavat ihoa eivätkä tuo vitamiineja. Kasvipohjainen öljy on kalliimpaa, mutta se ei aiheuta riippuvuutta vaan se hoitaa ja suojaa ihoa. Mineraaliöljyriippuvuudesta eroon pääseminen voi kestää muutaman kuukauden. Vieroitusajan pituus riippuu siitä, kuinka pitkään ja kuinka paljon sitä on käyttänyt. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43826
Ainesosat

Aqua Purificata/Water, Titanium Dioxide, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Vitellaria Paradoxa (Shea) Butter, Cetearyl Alcohol, Coco-Glocoside, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Lactic Acid, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Xanthan Gum, Glycerin (Vegetable), Polyhydroxystearic Acid, Alumina**, Stearic Acid, Daucus Carrota Sativus (Carrot) Root Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Cymbopogon Citratus (Lemongrass) OIl, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Limonene*, Linalool*, Citral* Geraniol*. *Components naturally present in essential oils.** Bonded to Titanium Dioxide.

Annostus ja käyttö

Kaada Protecting Lotion Outdooria käsiin ja levitä suoraan iholle. Saadaksesi entistä paremman suojan aurinkoa vastaan levitä monta kerrosta Protecting Lotion Outdooria ja/tai yhdistä Sun Lotion SPF 20 tai Sun Protecting Oil SPF 15. Kun haluat lisää kosteutta ja ravinteita, käytä seerumia ja/tai päivävoidetta Protecting Lotion Outdoorin alla. HUOM! Ei koske Serum C:tä, jota käytetään vain yöaikaan.

Katso lisää vastaavia kuin Protecting Lotion Outdoor

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.