Maria Åkerberg
Lip Care Mentha

(1 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
6,90 € Suos. hinta 10,50 €
6,90 € Suos. hinta 10,50 €
Variantti :
Tuotetiedot

Lip Care Mentha on suojaava ja pehmentävä huulirasva, joka sisältää Piparminttuöljyä. Voide tuntuu huulilla viileältä ja raikkaalta. Lip Caren ansiosta huulten kosteuspitoisuus säilyy, mikä auttaa vähentämään suun ympärillä olevia hienoja juonteita. Se on erittäin hoitava ja riittoisa ja pysyy huulilla pitkään, jolloin se on tehokas kuiville ja halkeileville huulille. Huulet altistuvat paljon kylmälle ja tuulelle ja niiden iho on ohut ja niissä on vain 3–5 kerrosta ihosoluja verrattuna muualla vartalolla olevaan 15 kerrokseen. Huulten voi lisäksi olla vaikea tuottaa riittävästi rasvaa, etenkin jos on aiemmin käyttänyt huulilla mineraaliöljyä. Käytämme kasviöljyjä mineraaliöljyjen, kuten vaseliinin, parafiinin ja petrolin sijaan, joita on useimmissa ihonhoitotuotteissa. Ne kuivattavat huulia eivätkä tuo vitamiineja. Kasvipohjainen öljy on kalliimpaa, mutta se hoitaa ja suojaa huulia. Mineraaliöljyriippuvuudesta eroon pääseminen voi kestää muutaman kuukauden. Vieroitusajan pituus riippuu siitä, kuinka pitkään ja kuinka paljon sitä on käyttänyt. Koska Lip Caren sisältämä mehiläisvaha on puhdistettu siitepölystä, tuotteet sopivat myös siitepölyallergikoille. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43709
Ainesosat

Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Cera Alba (Beeswax), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Limonene*. *Components naturally present in essential oils.

Annostus ja käyttö

Oletko aiemmin käyttänyt mineraaliöljyä sisältävää huulirasvaa? Aloita silloin hieromalla huuliin AHA & Jojoba Peelingiä irrottaaksesi ihoriekaleet. Hiero kevyin, pyörivin liikkein. Levitä sen jälkeen Lip Care Menthaa. Pohjusta Lip Carella ennen Lip Care Colouria tai Lip Glossia. Kokeile Lip Carea myös kuiviin ja halkeileviin kynsinauhoihin!

Katso lisää vastaavia kuin Lip Care Mentha

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut