FAQ Swiss
202 Anti-Aging Silicone LED Face Mask

Vain 3 jäljellä Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
839,00 €
839,00 €
Variantti : 1 pcs
Tuotetiedot

FAQ™ 202 on mukava LED-kasvonaamio, joka on tehty ikääntymisen merkkien nopeaan ja tehokkaaseen torjumiseen. LED-naamiossa on kahdeksasta erilaisesta LED-valosta koostuva täysi spektri, joka sisältää myös NIR-LED-valon, jonka avulla saat kliinisen tason hoidon. NIR-valo tunkeutuu syvemmälle ihon kuin tavallinen LED-valo ja häivyttää samalla hienoja juonteita, tummia läiskiä ja ryppyjä. FAQ™ 202 on valmistettu läpinäkyvästä silikonista, joka muotoutuu kasvonpiirteiden mukaan ja varmistaa valon tasaisen jakautumisen 600 valontoistimen avulla. FAQ™ 202 on langaton ja kevyt, ja sen malli suojaa silmiä. Sopii kaikille ihotyypeille. Liitä FAQ™ 202 sovelluksen kautta voidaksesi hyödyntää esiohjelmoituja kasvohoitoja, tai mukauta toimintoja omien toiveidesi mukaan.

Tuotenumero: 114277
Annostus ja käyttö

Käyttöohje: 1. Poista laitteen lukitus rekisteröimällä naamio FAQ™ Swiss -sovelluksen kautta. 2. Pese kasvot puhtaiksi ja levitä FAQ™ P1 -pohjustusvoidetta parhaisiin tuloksiin päästäksesi. 3. Aseta FAQ™ 202 kasvoillesi ja kiinnitä se otsanauhalla. 4. Kytke laite päälle painamalla virtapainiketta kolmen sekunnin ajan. Vaihda LED-valojen värejä painamalla samaa painiketta. Voit saada käyttöösi enemmän asetuksia ja esiohjelmoituja hoitoja FAQ™ Swiss -sovelluksen avulla. 5. Nauti LED-kasvohoidosta enintään 15 minuutin ajan. Paina hoidon päätyttyä virtapainiketta kolmen sekunnin ajan kytkeäksesi naamion pois päältä.

Katso lisää vastaavia kuin 202 Anti-Aging Silicone LED Face Mask

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.