Starskin
Artist FX Complete Set

Vain 2 jäljellä Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
99,00 €
99,00 €
Variantti : Rose Quartz & Jade Stone 1 pcs
Tuotetiedot

STARSKIN's Artist FX™ virheettömään, ilmavan näköinen iho. Ladattava laite samanaikaisesti sykkii ja taputtelee 4 800 taputuksen tahdissa. minuutissa, levittäen saumattomasti meikkivoiteen, puuterin ja kasvovoiteiden alle 30 sekunnissa. Levitä suosikkimeikkiäsi ja ihonhoitoaineitasi tuotteet. Nyt saatavilla LIMITED EDITION 2 ylimääräistä jalokivipatsasta Hiero ihoa 4800 ruusukvartsilla tai Jade-patteja minuutissa. Yhdistä ihonhoitosovellus kristallien parantavaan energiaan.

Tuotenumero: 115528
Annostus ja käyttö

1. Valitse oikea applikaattoripää ja kiinnitä se tiukasti laitteeseen. Mustaa Rubycell Puffia voidaan käyttää mille tahansa nestemäiselle meikkivoiteelle, puuterille, BB- tai CC-voiteelle; beige Silicone Puff sopii ihanteellisesti kompaktille voidemaiselle meikkivoiteelle tai nestemäiselle poskipunalle; ja valkoista keraamista kiveä voidaan käyttää seerumin tai kosteusvoiteen levittämisen jälkeen imeytymisen helpottamiseksi. 2. Levitä meikkiä tai ihonhoitotuotetta kämmenselälle, poimi pieni määrä valitulla applikaattoripäällä ja kytke laite päälle. 3. Aloita poskista ja liu'uta taputtelevaa applikaattoria ihoa pitkin kevyin pyyhkäisevin liikkein. Jos haluat tehdä tarkkaa työtä silmien, nenän ja huulten alueella, valitse pienempi nopeusasetus painamalla painiketta vielä kerran ja käytä applikointipään kapeaa kärkeä.

Katso lisää vastaavia kuin Artist FX Complete Set

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.