Starskin
Skin Iron Face Jade

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
29,95 €
29,95 €
Variantti : 1 pcs
Tuotetiedot

Kasvorullain, jossa on 10 Jade-palloa, jotka tehostavat hierontatehoa. Jade tunnetaan "onnenkivenä", ja se edistää tasapainoa ja harmoniaa. Jadea on käytetty perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä jo vuosia, ja sen uskotaan kantavan parantavaa energiaa, joka tasapainottaa ihoa. Jadella on korkea lämmönjohtavuus, joten se lämpiää nopeasti ja helposti ihon lämpötilaan, mikä edistää rentoutumista. Jade tarjoaa vastustuskykyä ihon muotoiluun ja/tai kohottamiseen. Auttaa lisäämään verenkiertoa ja edistämään kollageenin tuotantoa.

Tuotenumero: 115526
Annostus ja käyttö

1. Puhdista iho Vinkki: levitä öljyä, seerumia tai kosteusvoidetta. 2. Rullaa kasvojen keskeltä ulospäin 3. Käytä päivittäin 6-8 minuuttia parhaan tuloksen saavuttamiseksi Varoitus Pidä poissa lasten ulottuvilta. Sisältää pieniä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisvaaran lapsillere

Katso lisää vastaavia kuin Skin Iron Face Jade

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.