Starskin
Skin Iron Face Rose Quartz

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
29,95 €
29,95 €
Variantti : 1 pcs
Tuotetiedot

Kasvorullain, jossa on 10 ruusukvartsipalloa, jotka tehostavat hierontatehoa. Rakkauskivenä tunnettua ruusukvartsia on käytetty muinaisten egyptiläisten ajoista lähtien torjumaan ikääntymisen merkkejä, ja sitä arvostetaan sen värähtelyjen vuoksi, jotka resonoivat ehdotonta rakkautta, itsehoitoa, iloa, paranemista ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia. Ruusukvartsi pysyy viileänä: hyvä herkälle, helposti reagoivalle iholle tai iholle, joka kärsii tulehduksellisista ihosairauksista, kuten ruusufinnistä. Rentouttaa jännitystä ja kasvojen ilmeitä & pehmentää hienojen juonteiden ulkonäköä.

Tuotenumero: 115525
Annostus ja käyttö

1. Puhdista iho Vinkki: levitä öljyä, seerumia tai kosteusvoidetta. 2. Rullaa kasvojen keskeltä ulospäin 3. Käytä päivittäin 6-8 minuuttia parhaan tuloksen saavuttamiseksi Varoitus Pidä poissa lasten ulottuvilta. Sisältää pieniä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisvaaran lapsillere

Katso lisää vastaavia kuin Skin Iron Face Rose Quartz

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.