Clarins
Pennys Skincare Routine

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 39,97 €

226,48 € 266,45 €

Uutta

Säästät 39,97 €

226,48 € 266,45 €

Tuotetiedot

Ruotsalaisen vaikuttajan Penny Parnevikin ihonhoitorutiini!

Aloita kaksivaiheisella puhdistuksella; Soothing Gentle Foaming Cleanser -puhistuksella ja Soothing Toning Lotion -kasvovedellä. Punaiset purkit sopivat hyvin kuivalle ja herkälle iholle.

Jatka sitten Hydra-Essentiel Multi-Protection Mist -kasvosuihketta, joka mm. kosteuttaa, monisuojaa ja virkistää. Suihkessa on ihanan raikas kukkaistuoksu. 

Levitä tämän jälkeen Calm Essential Restoring Treatment Oil -öljyä, joka tehokosteuttaa, ravitsee ja suojaa. Ihosta tulee pehmeän, sileän ja miellyttävän tuntuinen. 

Kostuta silmänympärysiho Total Eye Lift -silmänympärysvoiteella, joka hoitaa kokonaisvaltaisesti silmänympärysihoa: liftaa, silottaa ja ravitsee ihoa sekä vähentää silmänalusien tummuutta ja turvotusta. Lisäksi silmänympäryshoito vahvistaa samalla ripsiä. 

Viimeistele ihonhoitorutiini Calm Essentiel Redness Corrective Gel -geelillä, joka rauhoittaa ja suojaa herkkää ja kiristävää ihoa. Kevyessä ja virkistävässä kasvogeelissä on vaaleanvihreä sävy, joka neutralisoi ihon punoitusta välittömästi.

Katso lisää vastaavia kuin Pennys Skincare Routine

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.