Elizabeth Arden PRO
Gentle Facial Cleanser

(2 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Variantti : 180 ml
Tuotetiedot

Elizabeth Arden PRO Gentle Facial Cleanser on hellävarainen kasvojenpuhdistustuote, jonka miedosti vaahtoava koostumus kuorii kevyesti kasvojen ihoa. Puhdistustuote irrottaa kasvoilta meikin ja päivän aikana iholle kertyneet epäpuhtaudet hyödyntäen LCA Complex -yhdistettä, joka sisältää maitohappoa, antioksidanttisia A-, C-, ja E-vitamiineja sekä provitamiini A:ta. AHA- ja BHA-hapot kuorivat ihoa hellästi saaden ihon näyttämään heleämmältä ja tuntumaan tasaisemmalta.

  • Kaikille ihotyypeille

Koko: 180 ml

Käyttö

Ota pieni määrä tuotetta kosteisiin käsiin ja hiero hellästi kasvojen iholle. Huuhtele iho puhtaaksi vedellä ja toista. Käytä aamuisin ja/tai iltaisin. Älä käytä tuotetta silmänympärysalueella.

Vinkki: Puhdista kasvojen iho kahteen kertaan. Ensimmäinen puhdistuskerta poistaa ihon pinnalla olevat meikit ja epäpuhtaudet toisen puhdistuskerran päästessä vaikuttamaan suoraan iholle sitä hellästi kuorien, pehmentäen ja kirkastaen.

Katso lisää vastaavia kuin Gentle Facial Cleanser

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut