Maria Åkerberg
Papaya Peeling

(2 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
15,90 € Suos. hinta 21,95 €
15,90 € Suos. hinta 21,95 €
Variantti : 100 ml
Osta yhdessä yllä olevan tuotteen kanssa ja hyödynnä alennus
Tuotetiedot

Papaya on kasvojen entsyymikuorinta, joka sopii kaikille ihotyypeille, myös kaikkein herkimmälle iholle. Papaya Peeling sisältää Papaiinia. Se on papaijauute, joka irrottaa varovasti kuolleet ihosolut ja ehkäisee huokosten tukkeutumisen vaikuttamatta ihon pintakerroksen alla olevaan kudokseen. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43650
Ainesosat

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Brassica Napus (Rape) Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Maltodextrin, Limonene*, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Cetearyl Glucoside, Carica Papaya (Papaya) Fruit Juice, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Palmitic / Stearic Triglyceride, Juniperus Communis (Juniper) Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Linalool*, Citral*, Citronellol*, Geraniol*. *Components naturally present in essential oils.

Annostus ja käyttö

Käytä Papaya Peelingiä kaksi kertaa viikossa tai tarpeen mukaan. Levitä Papaya Peelingiä puhdistetulle, kuivalle iholle. Hiero pehmein, pyörivin liikkein 1–2 minuuttia. Lisää sen jälkeen hieman vettä ja jatka hieromista, kunnes kuorinta-aine muuttuu voidemaiseksi. Voit hieroa myös kostealla, pehmeällä harjalla. Kun pienet rakeet ovat liuenneet, huuhtele haalealla vedellä ja viimeistele ihotyyppiisi sopivalla Freshenerillä. Jos ihosi on erittäin herkkä, aloita sekoittamalla Papaya Peelingiä veteen ja levitä kuorintavoide kasvoille hieromatta. Anna vaikuttaa muutama minuutti naamion tapaan ja huuhtele. Kosteuttava kuuri: Levitä Papaya Peelingiä, kostuta sormenpäät ja hiero kunnes rakeet ovat liuenneet. Laita Face Mask Moist kuorinta-aineen päälle ja anna vaikuttaa yön yli. Huuhtele aamulla. Toinen vaihtoehto on antaa vaikuttaa vähintään 20 minuuttia. Voit hyvin käyttää kuorinnan yhteydessä aina kasvonaamiota. Kuorinta ja naamio toimivat kaikkein parhaiten yhdessä. HUOM! Pidä putkilo ylöspäin kansi päällä, kun avaat putkilon, jotta tuote ei valu pois. Älä käytä Papaya Peelingiä auringonvalossa.

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut