Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Variantti : Light Peel Lotion 150 ml
Katso myös
Helena Rubinstein
50 ml
Tuotetiedot

Helena Rubinstein Re-Plasty Light Peel Lotion -kuorintaneste tuo avun saasteiden ja modernin elämäntyylin rasittamalle samealle iholle, jolla näkyy ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä kuten juonteita, ryppyjä, karheutta ja velttoutta. Päivittäiseen käyttöön kehitetyn kuorintanesteen ainutlaatuinen teknologia hyöydyntää kaksifaasista koostumusta, joka sekä kuorii että pehmentää ihoa. Ihon pinnasta tulee tasaisemman oloinen ja heleämmän näköinen.

Kaksifaasisen hoitonesteen aktiivifaasi sisältää glykolihappoa (AHA) ja salisyylihappoa (BHA), jotka kuorivat ihon pintaa ja ihohuokosia hellästi. Hoitofaasi yhdistää ihoa pehmentävät ja ravitsevat öljyt, jotka muodostavat ihon allensa kietovan suojaavan kerroksen.

  • Ihoa kuoriva hoitoneste

  • Pehmentää ja silottaa ihon pintaa

  • Samealle ja väsyneelle iholle

  • Kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle

  • Sisältää AHA- ja BHA-happoja

  • Päivittäiseen käyttöön

Koko: 150 ml

Käyttö

Ravista pulloa ennen tuotteen käyttöä saadaksesi sen faasit sekoittumaan. Kierrä pullon korkki auki ja ota 2 pisaraa kuorintanestettä kämmenelle. Sivele kuorintaneste kasvojen iholle aloittaen kasvojen keskiosasta. Huomioi myös kaula. Hiero ihoa hellästi pienin pyörivin liikkein sormenpäillä. Kuorintaneste sopii päivittäiseen käyttöön.

Katso lisää vastaavia kuin Re-Plasty

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.