Maria Åkerberg
Face Mask Clearing

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
20,90 € Suos. hinta 29,50 €
20,90 € Suos. hinta 29,50 €
Variantti : 50 ml
Katso myös
Maria Åkerberg
30 ml
Tuotetiedot

Face Mask Clearing on syväpuhdistava ja kiinteyttävä kasvonaamio, joka sisältää Piitä ja C-vitamiinia ja sopii kaikille ihotyypeille. Face Mask Clearing ”imee epäpuhtaudet pois” ja supistaa ihohuokosia. Se sopii myös silloin, kun ihossa on nestettä, esimerkiksi rakkoja, jotka voivat aiheuttaa tulehdusta. Face Mask Clearing on tehokas myös akneen, juonteisiin ja veltolle iholle. Pii (silicea) on yksi mineraaleista, joita pidetään tärkeinä iholle. Se liuottaa tukkeutuneita ihohuokosia ja vetää itseensä bakteereita, rasvaa ja likaa. Se tekee ihosta terveemmän ja raikkaamman. Piitä ei käytetä vain ihonhoidossa, se soveltuu myös vatsavaivoihin. Iho, hiukset ja kynnet voivat kaikki hyvin, kun ne saavat hieman lisävoimaa sisäisesti nautitusta piistä. Appelsiinien C-vitamiinia käytetään Face Mask Clearingissä antioksidanttina ja säilöntäaineena. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43652
Ainesosat

Aqua Purificata/Water, Silica, Glycerin (Vegetable), Xanthan Gum, Citrus Aurantium (Bitter Orange) Fruit Extract, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Lactic Acid, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Biosaccharide Gum-1, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract.

Annostus ja käyttö

Levitä Face Mask Clearingiä puhdistetulle iholle. Vältä huulten ja silmien ympärysihon aluetta ja ohutta ja ärtynyttä ihoa. Naamio kovettuu muutaman minuutin jälkeen. Anna vaikuttaa 5–10 minuuttia. Voit jättää sen myös yön yli. Huuhtele haalealla vedellä ja viimeistele ihotyyppiisi sopivalla Freshenerillä. Käytä naamiota kerran viikossa normaalille ja kuivalle iholle, 1–7 kertaa viikossa rasvaiselle iholle. Käytä mielellään AHA & Jojoba Peeling -kuorinnan jälkeen. Iho käyttää paremmin hyödykseen naamion aktiiviset ainesoat heti kuorinnan jälkeen. Päivittäisenä kuurina akneen: Naamio sopii erinomaisesti ongelma-alueille, vaikka se voikin kirvellä hieman. Levitä naamiota tarvittaessa pistemäisesti muutaman kerran päivässä. Toista päivittäistä kuuria enintään kaksi viikkoa yhtäjaksoisesti. HUOM! Takaamme, että tuote säilyy hyvänä vain 6 kuukautta avaamisen jälkeen. Jos tuote on liian vanha tai se altistuu auringonvalolle, se saattaa aiheuttaa iholle ruskeita läiskiä.

Katso lisää vastaavia kuin Face Mask Clearing

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.