Maria Åkerberg
Blueberry Seed Mask

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
20,90 € Suos. hinta 29,50 €
20,90 € Suos. hinta 29,50 €
Variantti : 50 ml
Katso myös
Maria Åkerberg
30 ml
Tuotetiedot

Blueberry Seed Mask, joka sisältää ravitsevaa ja suojaavaa Mustikansiemenöljyä, on rauhoittava kasvonaamio, joka kosteuttaa runsaasti, vahvistaa ihoa ja antaa sille vastustuskykyä. Naamio sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti jos sinulla on pintaverisuonia tai sinulla on herkkä iho. Mustikkaöljy sisältää 70 % tärkeitä rasvahappoja ja kasviteroleita, jotka stimuloivat solujen uusiutumista. Öljy sisältää myös E-vitamiinia, joka auttaa ihoa säilyttämään kimmoisuutensa ja vähentää ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä. E-vitamiini toimii myös säilöntäaineena. Biosaccaride Gum-1 (soijasta ja maissista) sisältää fukoosi-sokerilajiketta, jolla on tutkimusten mukaan tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia. Mehiläisvaha suojaa, pehmentää ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43655
Ainesosat

Aqua Purificata/Water, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Vaccinium Myrtillus (Blueberry) Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glycerin (Vegetable), Cetearyl Glucoside, Sodium PCA, Xanthan Gum, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Lactic Acid, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Citrus Aurantium (Bitter Orange) Flower Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Linalool*. *Components naturally present in essential oils.

Annostus ja käyttö

Levitä Blueberry Seed Maskia puhdistetulle iholle. Anna vaikuttaa vähintään 10 minuuttia, mieluummin pidempään. Voit jättää naamion yöksi. Koska tämä on voidemainen naamio, se ei kovetu. Huuhtele haalealla vedellä ja viimeistele ihotyyppiisi sopivalla Freshenerillä. Saat parhaan tuloksen, kun käytät kaksi kertaa viikossa. Kun E-vitamiini imeytyy ihoon, iho saattaa aluksi punertaa.

Katso lisää vastaavia kuin Blueberry Seed Mask

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.