Maria Åkerberg
Face Mask More

Vain 3 jäljellä Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
26,90 € Suos. hinta 43,50 €
26,90 € Suos. hinta 43,50 €
Variantti : 50 ml
Katso myös
Maria Åkerberg
30 ml
Tuotetiedot

Face Mask More on kiinteyttävä, kosteuttava ja rauhoittava kasvonaamio kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Se sisältää Persialaisen Silkkipuun uutetta, Tyrniöljyä ja Nerolin ja Olibaanin eteerisiä öljyjä. Tyrniöly ja kylmäpuristettu Jojobaöljy antavat iholle kosteutta ja rasvahappoja. Persialaisen Silkkipuun uutteella, jota saadaan kaarnasta, on ihoa kohottava vaikutus. Tyrniöljy sisältää runsaasti antioksidantteja, rasvahappoja ja C-vitamiinia, jotka tekevät hyvää limakalvon ongelmille ja ihovaurioille. Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että Tyrniöljy nopeuttaa ja edistää ihon paranemista muun muassa palovammoissa ja atooppisessa ihottumassa. Öljy auttaa soluja korjautumaan ja on hyvä myös limakalvoille. Neroliöljy, jota saadaan Pomeranssipuun kukista, rauhoittaa ihoa, stimuloi solujen uusiutumista ja ehkäisee verisuonten katkeamista. Öljyä käytetään raskausarpiin, ryppyihin ja vaurioituneelle iholle. Lisäksi se virkistää mieltä ja rauhoittaa hermostoa. Olibaaniöljy, jota saadaan Olibaanipuun pihkasta, silottaa ja vahvistaa. Face Mask More sisältää suuremman määrän aktiivisia ainesosia kuin tavallisen kasvovoiteen on mahdollista sisältää. Siksi sillä on kuuriluontoinen vaikutus. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43657
Ainesosat

Aqua Purificata/Water, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Xanthan Gum, Cetearyl Glucoside, Albizia Julibrissin (Mimosa) Bark Extract, Darutoside, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Glycine Soja (Soybean) Oil, Lactic Acid, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Oil, Olibanum, Daucus Carota Sativus (Carrot) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Sodium Benzoate, Linalool*, Limonene*, Geraniol*. *Components naturally present in essential oils.

Annostus ja käyttö

Levitä Face Mask Morea puhdistetulle iholle. HUOM! Sekä kasvoille että kaulalle. Anna naamion vaikuttaa vähintään 10–20 minuuttia ja huuhtele sen jälkeen haalealla vedellä. Jos Face Mask Morea käytetään illalla, sen voi antaa vaikuttaa yön yli. Viimeistele ihotyyppiisi sopivalla Freshenerillä. Face Mask Morea kannattaa käyttää AHA & Jojoba Peeling- tai Papaya Peeling -kuorinnan jälkeen kaksi kertaa viikossa. Iho käyttää paremmin hyödykseen naamion aktiiviset ainesoat heti kuorinnan jälkeen. Käytä tarvittaessa Face Mask Morea päivittäin kuuriluontoisesti korkeintaan viikon ajan.

Katso lisää vastaavia kuin Face Mask More

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.