Matis
Matis Fondamentale Authentik-Mask

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
58,95 €
58,95 €
Variantti : Youth Hydrating Mask 50 ml
Tuotetiedot

Kaksivaiheinen kasvonaamio, kosteuttava ja ravitseva.
Tämä välttämätön naamio on täydellinen salainen ase kaikille kuivuneille ja aliravituille ihotyypeille. Sisältää hoitavan ja ravitsevan voiteen, jossa on silkkinen koostumus ja läpinäkyvä hyytelö, joka täyttää ihon kosteudella. Tämä duo-konsepti tarjoaa kaksinkertaisen vaikutuksen sekä kosteuttavia että ravitsevia etuja. Koostumuksessa yhdistyvät useiden eri kokojen hyaluronihappo ja runsas sheavoita. Iho jää pehmeäksi, mukavaksi ja elvytetyksi ja ihon kosteustaso nousee.
Dermatologisesti testattu.

Tuotenumero: 93017
Ainesosat

 AQUA (WATER), PROPANEDIOL, GLYCERIN, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, CAMELLIA SINENSIS SEED OIL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL UNSAPONIFIABLES, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, BIOSACCHARIDE GUM-1, SODIUM HYALURONATE, XYLITYLGLUCOSIDE, ANHYDROXYLITOL, CAPRYLYL GLYCOL, LEVULINIC ACID, POLYSORBATE 60, XYLITOL, GLYCERYL CAPRYLATE, PARFUM (FRAGRANCE), SORBITAN ISOSTEARATE, CARBOMER, SODIUM HYDROXIDE, 1,2-HEXANEDIOL, p-ANISIC ACID, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, o-CYMEN-5-OL.

Annostus ja käyttö

Avaa purkki ja sekoita faasit keskenään lastalla kaavan aktivoimiseksi. Levitä paksu kerros kerran tai kahdesti viikossa. Anna vaikuttaa 10 minuuttia ennen kuin poistat ylimääräisen tuotteen vanulapulla ja viimeistelet rutiinin Authentik-Essencellä.

Katso lisää vastaavia kuin Matis Fondamentale Authentik-Mask

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.