MÁDARA ecocosmetics
Smart Anti-Pollution Charcoal & Mud Repair Mask

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 60 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Katso myös
MÁDARA ecocosmetics
60 ml
Tuotetiedot

Mádara Smart Anti-Pollution Charcoal & Mud Repair Mask

Madara Smart Anti-Pollution Charcoal & Mud Repair Mask -kasvonaamio uudistaa ja kirkastaa ihoa tehokkaasti hiilijauheen, piimaan ja 4000 vuotta vanhaa, latvialaisesta järvestä erotettua mutaa. Erityisesti epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle sopiva kasvonaamio syväpuhdistaa ihohuokoset ja ennaltaehkäisee epäpuhtauksien ja finnien syntyä. Kasvonaamio sisältää runsaasti anti-age-vaikutteisia ainesosia, jotka tukevat naamion ihoa kirkastavaa ja heleyttävää vaikutusta.

Kasvonaamiossa käytettävän järvimudan koostumus on erityisen mineraalipitoinen ja se sisältää lisäksi erilaisia lipidejä, entsyymejä ja mineraaleja. Järvimuta sitoo itseensä epäpuhtauksia iholta ja helpottaa siten ihon syväpuhdistusta.

  • Kasvonaamio epäpuhtaalle iholle
  • Syväpuhdistava vaikutus
  • Vegaaninen koostumus

Koko: 60 ml

Käyttö

Levitä sopiva määrä kasvonaamiota puhtaille kasvoille ja anna vaikuttaa 5-10 minuutin ajan. Huuhtele. Käytä kasvonaamiota 2-3 kertaa viikossa.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Citric Acid,Caprylic/Capric Triglyceride,Tocopherol,Aqua,Sodium PCA,Xanthan Gum,Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil,Limonene,Cetearyl Alcohol,Lactic Acid,Xylitol,Glyceryl Stearate Citrate,Glyceryl Caprylate,Sodium Phytate,Xylitylglucoside,Anhydroxylitol,Aroma,Polyglyceryl-3 Stearate,Diatomaceous Earth,Propanediol,Sodium Levulinate,sodium anisate,Charcoal Powder,Polypodium Vulgare Rhizome (Fern) Extract,Cetraria Islandica Thallus (Lichen) Extract,Sphagnum Magellanicum (Moss) Extract,Alchemilla Vulgaris (Lady's Mantle) Extract,Sapropel Mud

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.