NIOD
Flavanone Mud

(1 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 8,70 €

34,80 € 43,50 €

Säästät 8,70 €

34,80 € 43,50 €

Variantti : 50 ml
Tuotetiedot

NIOD Flavanone Mud

Paljon enemmän kuin vain pelkkä kasvonaamio! NIOD Flavanone Mud on kolme tuotefaasia hyödyntävä puhdistusnaamio, joka auttaa avaamaan tukkeutunutta ihoa imien siltä niin vesi- kuin öljyliukoisia saasteita, meikin rippeitä, liiallista talia ja muita ihon epäpuhtauksia puhdistavan tuotefaasin avulla. Samalla sen sisältämä ihoa suojaava faasi auttaa luomaan ihon pinnalle fyysisen suojan ulkoisten epäpuhtauksien kertymistä vastaan polysakkarideja hyödyntäen. Tuotteen kolmas faasi auttaa taistelemaan ihon kohtaamia ulkoisia rasitteita vastaan tukien ihon hyvinvointia ja pitkäikäisyyttä. Sitruksen kuoresta peräisin oleva flavonoidi auttaa tehostamaan ihon pinnan toksiinien poistumista ilman, että ihon pinnan luonnollinen pH-arvo häiriintyy.

Yhdistämällä kolme tuotefaasia tuote kykenee puhdistamaan ja heleyttämään ihoa ilman pelkkää lyhytvaikutteisesta esimerkiksi pelkän kuorinnan aikaansaamaa kirkastusta.

  • pH 7.0-8.0
  • Ei sisällä alkoholia, öljyjä tai silikoneja
  • 50 ml pakkaus: 18-25 käyttättökertaa
  • 100 ml pakkaus: 36-50 käyttökertaa

Naamio, joka kunnioittaa ihon pinnan luonnollista tasapainoa

Kasvonaamiot ja iholta huuhdeltavat tuotteet korostavat usein kykyään heleyttää ihoa välittömästi. Jotta iho voi kuitenkin näyttää heleältä, täytyy se sekä syväpuhdistaa, kuoria että tasapainottaa, minkä lisäksi sen sävystä täytyy saada tasaisempi ja sen mikroverenkiertoa tulee tehostaa. Koska kasvonaamiot tyypillisesti kohdistavat vaikutuksena ihon pinnan puhdistukseen, jää niiden aikaansaama heleyttävä vaikutus helposti heikoksi. Tämän vuoksi naamioissa käytetään usein tehokkaita savilaatuja, happoja ja ihoa kuorivia ainesosia, jotka tuovat iholle ärsytystä mikroverenkierron tehostamiseksi ja sen vaikutuksena syntyvän hetkellisen heleytyksen luomiseksi. Tällainen lähestymistapa häiritsee kuitenkin ihon luonnollista pH-arvoa sekä jopa ohentaa ihoa ja saa aikaan hetkellisen ärtymisreaktion, joka voi johtaa ihon ennenaikaiseen vanhenemiseen.

NIOD Flavanone Mud -kasvonaamio välttää käyttämästä vahvoja savilaatuja, puhtaita happoja, ääripäiden pH-arvoja, kuorivia partikkeleita tai mitään muitakaan ainesosia, jotka saattaisivat horjuttaa ihon luonnollista tasapainoa. Tämä tarkoittaa, että naamion koostumuksen on vaikutettava entistä paremmin, jotta iholle syntyy heleä lopputulos, jonka ansiosta iho näyttää puhtaammalta ja kirkkaammalta myös pitkävaikutteisesti.

Käyttö

Käytä kavonaamiota kerran viikossa puhdistetulla iholla. Levitä naamiota ohut kerros kuivalle kasvojen iholle välttäen silmänympäryksiä. Anna naamion vaikuttaa iholla 10 minuuttia ja huuhtele kasvot lämpimällä vedellä puhtaiksi. Iholla tuntuu kihelmöintiä erityisesti sen jälkeen, kun naamio on huuhdeltu pois. Naamion ainutlaatuisen teknologian ansiosta sitä tarvitsee käyttää iholla vain ohuena kerroksena, minkä ansiosta sitä ei mene turhaan hukkaan. Tämän ansiosta naamio on myös erittäin riittoisa.

Osa naamion vaikutuksista on nähtävissä iholla välittömästi, mutta ne näkyvät iholla parhaiten 24-48 tuntia naamion käytön jälkeen ja pysyvät yllä naamion säännöllisen käytön myötä. Naamion vaikutusta voidaan tehostaa käyttämällä sitä aluksi viiden päivän ajan päivittäin kasvojen iholla ja jatkamalla sen käyttöä sitten kerran viikossa.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Mica,Aqua (Water),Glycerin,Potassium Sorbate,Butylene Glycol,Phenoxyethanol,Xanthan Gum,Chlorphenesin,Sodium Benzoate,Bisabolol,Ethoxydiglycol,Arginine,Kaolin,Simmondsia Chinensis Seed Oil,Sucrose Palmitate,Glycosphingolipids,Carrageenan,Acacia Senegal Gum,Isodecyl Neopentanoate,Perfluorodecalin,Potassium Azeloyl Diglycinate,Montmorillonite,Propanediol,Resveratrol,Panthenyl Triacetate,Trisodium Ethylenediamine Disuccinate,Alteromonas ferment extract,Quartz,GLUCOSYL HESPERIDIN,Silica Cetyl Silylate,Argilla,Naringenin

Katso lisää vastaavia kuin Flavanone Mud

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut