Sisley
Express Flower Gel, Hydrating and Toning Mask

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Variantti : 60 ml
Tuotetiedot

Sisley Express Flower Gel, Hydrating and Toning Mask on virkistävä geelivoidenaamio, joka hoitaa sekä kirkastaa väsynyttä, kuivunutta ja sameaa ihoa. Sisley Express Flower Gel, Hydrating and Toning Mask -kasvonaamion ylellinen koostumus sisältää kosteutta sitovia ainesosia, kuten lilja- ja kurjenmiekkauutteita sekä ravitsevaa seesamiuutetta, jolla on korkea F-vitamiinipitoisuus. Kosteuttava kasvonaamio auttaa vähentämään näkyviä väsymyksen ja stressin merkkejä, sekä kosteuttaa ja napakoittaa ihoa, tehden siitä kiinteämmän ja sileämmän tuntuisen. Geelivoidenaamio vaikuttaa jo kolmessa minuutissa!
  • Kasvonaamio
  • Vaikuttaa jo kolmessa minuutissa
  • Virkistävä
  • Kosteuttava
  • Heleyttävä

Käyttö

Levitä geelivoidenaamio kasvoille 2-3 kertaa viikossa. Levitä geelivoidenaamio kuivalle ja puhdistetulle iholle. Anna vaikuttaa 3 minuuttia, pyyhi ylimääräinen tuote puhdistusliinalla. Ihoa ei tarvitse huuhdella jälkeenpäin.

Katso lisää vastaavia kuin Express Flower Gel, Hydrating and Toning Mask

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.