Maria Åkerberg
Royal Facial Oil Clearing

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
29,90 € Suos. hinta 35,50 €
29,90 € Suos. hinta 35,50 €
Variantti : 30 ml
Katso myös
Maria Åkerberg
30 ml
Tuotetiedot

Royal Facial Oil Clearing on puhdistava ja tasapainottava kasvoöljy, joka sisältää Sitruunan, Bergamotin, Laventelin ja Pomeranssin (Petitgrainin) eteerisiä öljyjä. Tuote sopii rasvaiselle, epäpuhtaalle ja herkälle iholle. Royal Facial Oil Clearing vahvistaa kollageenia ja ehkäisee UV-vaurioita. Se auttaa ihoa käsittelemään vuodenajanvaihteluita ja soputumaan ilmankosteuden vaihteluihin. Pomeranssinlehtiöljy (Petitgrain) on puhdistava ja antiseptinen. Kylmäpuristettu Sitruunaöljy on puhdistava, antiseptinen ja supistava. Laventeliöljy stimuloi solujen uusiutumista, tasapainottaa, puhdistaa ja rauhoittaa. Bergamottiöljy on tasapainottava ja puhdistava. Purasruohoöljy, Jojobaöljy ja Ruusunmarjansiemenöljy lisäävät elastisuutta ja ihon kosteustasapainoa. Tämä antaa silottavan vaikutuksen, joka näkyy erityisesti ikääntyneellä iholla. Purasruohoöljy sisältää 20 % GLA:ta (gammalinoleenihappoa), jonka keho voi muuttaa prostaglandiineiksi, jotka auttavat säilyttämään ihoa. Rosmariini-antioksidanttia käytetään synteettisten antioksidanttien (BHA ja BHT) sijaan, jotka ovat myrkyllisiä vesiorganismeille. Viikunakaktuksen öljy antaa iholle E-vitamiinia ja tärkeitä rasvahappoja. Kauranydinuute parantaa ihon suojakuorta tuomalla steroleita, keramideja ja vapaita rasvahappoja. Pullossa on hygieeninen tiputin. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43670
Ainesosat

Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Borago Officinalis (Borage) Seed Oil, Rosa Canina (Dog Rose) Fruit Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Melia Azadirachta (Neem) Leaf Extract, Avena Sativa (Oat) Kernel Oil, Opuntia Ficus-Indica (Prickly Pear) Seed Oil, Citrus Bergamia (Bergamot Orange) Peel Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Tocopheryl Acetate, Geraniol*, Limonene*, Linalool*, Citral*. *Components naturally present in essential oils.

Annostus ja käyttö

Levitä Royal Facial Oil Clearingia yksinään tai jonkun valikoimamme voiteen alle. Öljyn koostumus on ohut ja se imeytyy nopeasti tahmaamatta (jos aiemmin ei ole käytetty mineraaliöljypohjaisia tuotteita). Muutamat ihmiset voivat olla herkkiä Purasruohoöljylle. Älä sekoita sitä siihen, kun verenkierto lisääntyy ja iho saa paremman hohdon. Kaikki kasviperäiset öljyt auttavat stimuloimaan ihon verenkiertoa, mikä saattaa tuntua siltä kuin iho kutisisi tai joku ”kävelisi” iholla. Jos et kestä tuotetta, ihosta tulee punainen ja se alkaa kutista. Pese silloin öljy pois haalealla vedellä ja käytä sen sijaan Cold Pressed Jojoba Oilia.

Katso lisää vastaavia kuin Royal Facial Oil Clearing

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.