Maria Åkerberg
Flower Freshener

(1 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
5,95 €
5,95 €
Variantti : 30 ml
Katso myös
Maria Åkerberg
30 ml
Tuotetiedot

Flower Freshener on kosteuttava, rauhoittava ja uudistava kasvovesi, joka sisältää Ruusua ja Salviaa. Se sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kypsälle iholle. Se viimeistelee puhdistusprosessin ja valmistelee ihon sen jälkeen käytettäviä tuotteita varten neutralisoimalla veden kuivattavaa vaikutusta ja supistamalla kevyesti ihohuokosia. Salvian ja Ruusun yrttivesi valmistetaan vuoden sadosta. Maaperä ja säätila vaikuttavat siksi yrttiveden tuoksuun ja väriin. Yrttivesi on yrttilehtien ja tislatun veden hauduke (kuten vahva tee). Tuoksu, joka muistuttaa vasta niitetystä niitystä, voi muuttua hieman pullon avaamisen jälkeen. Flower Freshener sisältää probioottisia Maitohappobakteereita, jotka pitävät ihon terveenä ja hohtavana. Käyttämämme maitohappobakteerit ovat Lactobacillus casei ja Lactobacillus acidophilus, jotka suojaavat ihoa pahoilta bakteereilta. Maitohappobakteerit on jo inaktivoitu, mikä tarkoittaa, että ne eivät kasva tuotteessa. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 81654
Ainesosat

Rosa Damascena (Rose) Flower Water, Salvia Officinalis (Sage) Water, Glycerin (Vegetable), Lactobacillus, Polymnia Sonchifolia Root Juice, Sodium Levulinate, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Sodium Anisate, Maltodextrin, Lactic Acid, Limonene*, Linalool*, Citronellol*, Geraniol*. *Components naturally present in essential oils.

Annostus ja käyttö

Käytä Fresheneriä aina kasvojen puhdistamisen jälkeen. Kaada Flower Fresheneriä kostutettuun pumpuliin ja pyyhi kasvot tai suihkuta suoraan kasvoille. Levitä sen jälkeen öljyä ja/tai voidetta. Fresheneriä voi käyttää myös silmähauteena ja kosteuttavana ja virkistävänä suihkeena päivän aikana.

Katso lisää vastaavia kuin Flower Freshener

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut