MISSHA
Missha The First Treatment Mist

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Variantti : 120 ml
Tuotetiedot

Missha The First Treatment Essence Mist on erinomainen tuote hoitamaan erityisesti kuivaa ja karheaa kasvojen ihoa. Kätevä kasvosuihke kosteuttaa ja rauhoittaa kasvojen ihoa välittömästi samalla kun sen juonteita häivyttävät ja ihoa kirkastavat aktiiviaineet täydentävät hoitovaikutusta. Kasvosuihkeen tehoaineina toimivat fermentoitu hiivauute ja luonnolliset kosteustekijät (NMF), jotka auttavat pitämään ihon tasapainoisen kosteutettuna ja kimmoisana.

Monipuolinen kasvosuihke sopii käytettäväksi sekä meikittömällä että meikatulla iholla.

Koko: 120 ml

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Betaine,Sodium Hyaluronate,Polyquaternium-51,Tromethamine,Ethylhexyl Glycerin,Water,1,Centella Asiatica Extract,Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract,Lactic Acid,Portulaca Oleracea Extract,Hydrogenated Lecithin,Triethylhexanoin,Cassia Alata Leaf Extract,2-Hexandiol,Phellodendron Amurense Bark Extract,Hydrolyzed Corn Starch,Adenosine,Phenoxy Ethanol,Beet Root Extract,Acetic Acid,Raffinose,Penylene Glycol,Piper Methysticum LEaf/Root/Stem Extract,lactobacillus ferment,SACCHAROMYCES FERMENT FILTRATE,Ulmus Davidiana Root Extract,Amaranthus Caudatus Seed Extract,Saccharomyces/Ginseng Ferment Filtrate,Propandiol,Glycyrrhiza (Licorice) Root Extract,Nyacinnamide,Bipida Ferment Lysate,Chamomile Flower Extract,Cornus Officinalis Extract,Bamboo Tree Extract,PEG-0 Hydrogenated Castor Oil

Katso lisää vastaavia kuin Missha The First Treatment Mist

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.