Maria Åkerberg
Lemon Freshener

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
12,90 € Suos. hinta 17,50 €
12,90 € Suos. hinta 17,50 €
Variantti : 125 ml
Katso myös
MARIA ÅKERBERG
100 ml
Tuotetiedot

Lemon Freshener on sekaiholle ja rasvaiselle iholle tarkoitettu puhdistava, kosteuttava kasvovesi, joka sisältää Sitruunaa ja Aloe Veraa. Se viimeistelee puhdistusprosessin ja valmistelee ihon sen jälkeen käytettäviä tuotteita varten, neutralisoi veden kuivattavaa vaikutusta ja supistaa kevyesti ihohuokosia. Lemon Freshener sisältää Sitruunan Hedelmävettä, mineraalisuoloja ja hivenaineita. Sitruunan Hedelmävettä saadaan höyrytislaamalla korkealla paineella, jolloin ei tule väripigmenttiä. Lemon Freshener sisältä probioottisia Maitohappobakteereita, jotka pitävät ihon terveenä ja hohtavana. Käyttämämme maitohappobakteerit ovat Lactobacillus casei ja Lactobacillus acidophilus, jotka suojaavat ihoa pahoilta bakteereilta. Maitohappobakteerit on jo inaktivoitu, mikä tarkoittaa, että ne eivät kasva tuotteessa. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43646
Ainesosat

Citrus Limon (Lemon) Fruit Water, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Glycerin (Vegetable), Lactobacillus, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Sodium Levulinate, Maltodextrin, Levulinic Acid, Polymnia Sonchifolia Root Juice, Pentylene Glycol, Lactic Acid.

Annostus ja käyttö

Käytä Fresheneriä aina kasvojen puhdistamisen jälkeen. Kaada Lemon Fresheneriä kostutettuun pumpuliin ja pyyhi kasvot tai suihkuta suoraan kasvoille. Levitä sen jälkeen öljyä ja/tai voidetta. Fresheneriä voi käyttää myös silmähauteena ja kosteuttavana ja virkistävänä suihkeena päivän aikana. HUOM! Älä käytä Lemon Fresheneriä auringonvalossa.

Katso lisää vastaavia kuin Lemon Freshener

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.