Maria Åkerberg
Face Lotion More

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
21,90 € Suos. hinta 30,95 €
21,90 € Suos. hinta 30,95 €
Variantti : 50 ml
Katso myös
Maria Åkerberg
50 ml
Tuotetiedot

Voittaja, Vuoden tuote – Organic Beauty Awards 2016 Perustelu: ”Kuluttajat äänestivät voittajaksi tämän Ruotsissa valmistetun ja välittömästi kiinteyttävän kasvovoiteen” Face Lotion More on kosteuttava lotion kypsälle iholle (noin 40+). Puna-apilan uute ja eteeriset Ruusun, Patsulin ja Bergamotin öljyt palauttavat ihon joustavuuden ja kimmoisuuden. Puna-apilassa on isoflavoneita, jotka palauttavat ikääntyvän ihon joustavuuden ja kimmoisuuden ja normalisoivat kosteustasapainoa. Tutkimukset ovat osoittaneet, että kun puna-apilauutetta käytetään iholla, stimuloidaan solujen uudistumista. Ihosta tulee terveempi ja sileämpi. Puna-apilauute tekee Face Lotion Moresta hieman tummemman kuin muut voiteet. Purasruohoöljy, Ruusunmarjansiemenöljy ja eteeriset Rose Otto, Patsuli ja Bergamotti antavat uudistavan vaikutuksen. Purasruohoöljy parantaa solujen hapenottokykyä ja vastustuskykyä sekä ehkäisevät ihon kuivumista. Ruusunmarjansiemenöljy auttaa ihoa uusiutumaan. Patsuliöljyä uutetaan Patsulin kuivuneista lehdistä. Se on kasvi, joka kasvaa Intiassa, Kiinassa ja Indonesiassa. Öljyssä on eksoottinen, itämainen tuoksu ja se stimuloi solujen jakautumista. Bergamottiöljyä uutetaan sitrushedelmä Bergamotista. Öljy on tasapainottava ja puhdistava. Käyttämämme öljy ei sisällä bergapteeniä, joka voi tehdä ihosta valonaran. Rose Otto on ruusunkukista tislattu öljy. Se auttaa ihosoluja uusiutumaan ja vahvistaa kosteutta säilyttävää vaikutusta. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43684
Ainesosat

Aqua Purificata/Water, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Glycerin (Vegetable), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Borago Officinalis (Borage) Seed Oil, Cera Alba (Beeswax), Rosa Canina (Dog Rose) Fruit Oil, Cetearyl Glucoside, Melia Azadirachta (Neem) Leaf Extract, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Xanthan Gum, Trifolium Pratense (Red Clover) Flower Extract, Citrus Bergamia (Bergamot Orange) Peel Oil, Lactic Acid, Rosa Damascena (Damask Rose) Flower Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Pogostemon Cablin (Patchouli) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Daucus Carrota (Carrot) Root Extract, Biosaccharide Gum-1, Glyceryl Caprylate, Tocopheryl Acetate, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Citronellol*. *Components naturally present in essential oils.

Annostus ja käyttö

Levitä Face Lotion Morea Freshenerin jälkeen kostealle iholle aamulla ja illalla. Vahvistaaksesi vaikutusta entisestään kuivalla iholla, käytä Royal Facial Oil Morea Face Lotion Moren alla. Käytä Face Lotion Morea kasvoilla, kaulalla ja dekolteealueella. Silmien ympärillä käytetään Eye Cream Morea.

Katso lisää vastaavia kuin Face Lotion More

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.