Clinique
Clinique iD Active Cartridge Concentrate

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : Fatigue + Base Dramatically Different Oil-Control Gel 125 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Katso myös
Tuotetiedot

Clinique iD on kustomoitua ihonhoitoa, joka ottaa huomioon ihon tyypin ja sen erityistarpeet. Clinique iD -ihonhoitolinjassa kosteuttava voidepohja yhdistyy aktiiviaineita sisältävään tehotiivisteeseen, joka kohdentaa tehonsa ihon yksilölliseen tarpeeseen. 15 erilaista yhdistelmää - lukematon määrä hyviä ihopäiviä.

Clinique iD Fatigue + Oil-Control Gel -yhdistelmä kohdistaa tehonsa väsymyksen merkkeihin rasvoittuvalla iholla ja sekaiholla. Samea ja väsyneen näköinen iho saa nopeasti imeytyvästä voidegeelistä annoksen raikasta kosteutta samalla, kun oranssi tehotiiviste auttaa heleyttämään ihoa ja häivyttämään väsymyksen merkkejä. Miedosti kuoriva ja kirkastava vaikutus on omiaan myös epäpuhtaalle iholle.

Clinique iD Fatigue -tehotiivisteen tehokkain aktiiviaine on tauriini, joka kuuluu aminohappojen joukkoon. Energisoiva tauriini auttaa häivyttämään väsymyksen merkkejä ja se saa tukea kofeiinista, antioksidanttisesta asetyylikarnitiinista ja aineenvaihdunnalle tärkeästä adenosiinimonofosfaatista. Hoitotiivisteen maitohappobakteerit ja vihreä tee -uute auttavat vahvistamaan ihoa ja miedot AHA-hapot (salisyyli- ja glykolihappo) edesauttavat aktiiviaineiden imeytymistä.

  • Kosteusvoiteen ja hoitotiivisteen yhdistelmä

  • Kustomoitua ihonhoitoa

  • Sopii erityisesti rasvoittuvalle iholle ja sekaiholle, jolla on väsymyksen merkkejä

  • Hajusteeton koostumus

Koko: 125 ml

Käyttö

Pumppu annostelee optimaalisen määrän kosteusvoidetta ja tehotiivistettä pumppauksen aikana. Levitä kosteusvoidetta puhtaalle ja kuivalle iholle aamuin illoin.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.