Clinique
Clinique iD Active Cartridge Concentrate

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
43,95 €
43,95 €
Variantti : Pores & Uneven Skin Texture + Base Dramatically Different Moisturizing Lotion+ 125 ml
Katso myös
Tuotetiedot

Clinique iD Pores & Uneven Skin Texture + Moisturizing Lotion

Clinique iD on kustomoitua ihonhoitoa, joka ottaa huomioon ihon tyypin ja sen erityistarpeet. Clinique iD -ihonhoitolinjassa kosteuttava voidepohja yhdistyy aktiiviaineita sisältävään tehotiivisteeseen, joka kohdentaa tehonsa ihon yksilölliseen tarpeeseen. 15 erilaista yhdistelmää - lukematon määrä hyviä ihopäiviä.

Clinique iD Pores & Uneven Skin Texture + Moisturizing Lotion -yhdistelmä sopii kosteutta kaipaavalle, kuivalle iholle jolla esiintyy epätasaisuutta. Kosteuttava kasvovoide tuo iholle täyteläisyyttä ja tukee sinisen hoitotiivisteen vaikutuksia. Erityisesti ikääntynyt iho, jolla on laajentuneita ihohuokosia tai epäpuhtauksien jättämiä arpia, hyötyy yhdistelmän vaikutuksista. Kosteusvoide silottaa ihoa AHA-happojen voimin ja tarjoaa sille ravitsevaa suojaa kosteuttavien ainesosiensa voimin.

Clinique iD Pores & Uneven Skin Texture -hoitotiiviste parantaa ihon koostumusta ja auttaa supistamaan laajentuneita ihohuokosia. Glykolihappo ja maitohappo tuovat iholle miedon, hellävaraisesti kuorivan ja ihoa tasoittavan vaikutuksen. Hoitotiivisteen leväuute auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja kofeiini ja tauriini antavat mukavan, ihoa aktivoivan energiaboostin.

  • Kosteusvoiteen ja hoitotiivisteen yhdistelmä

  • Kustomoitua ihonhoitoa

  • Sopii erityisesti kuivalle iholle, jolla on epätasaisuuksia ja laajentuneita ihohuokosia

  • Hajusteeton koostumus

Koko: 125 ml

Käyttö

Pumppu annostelee optimaalisen määrän kosteusvoidetta ja tehotiivistettä pumppauksen aikana. Levitä kosteusvoidetta puhtaalle ja kuivalle iholle aamuin illoin.

Katso lisää vastaavia kuin Clinique iD Active Cartridge Concentrate

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.