Sensai
Absolute Silk

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 32,50 €

292,50 € 325,00 €

Säästät 32,50 €

292,50 € 325,00 €

Variantti :
Tuotetiedot

Setti, joka sisältää Absolute Silk -tuotesarjan hoitonesteen ja kosteusvoiteen. 

Absolute Silk Micro Mousse Treatment on uniikki hoitoneste silkinpehmeässä vaahtoimaisessa koostumuksessa, joka kosteuttaa ja tukee ihoa sen luonnollisessa uudistumisprosessissa. Tuotetta käytetään kostetutusrutiinin ensimmäisenä vaiheena ja se auttaa ennaltaehkäisemään ihon ikääntymisen merkkejä antaen sille kauniin hehkun. Hoitoneste sisältää Koishimaru Silk Royal™ -ainutlaatuista yhdistettä, joka tekee ihosta silkinpehmeän. Micro Bubble Technology -teknologian ansiosta tuote imeytyy syvälle ihoon kosteuttaen sitä tehokkaasti ja tehostaen seuraavaksi levitettävien tuotteiden vaikutuksia. 

  • Uniikki hoitoneste silkkisen vaahtomaisessa koostumuksessa.
  • Imeytyy syvälle ihoon kosteuttaen sitä tehokkaasti Micro Bubble Technology -teknologian ansiosta.
  • Vähentää juonteita ja antaa iholle kauniin hehkun. 

Absolute Silk Cream on täyteläinen, mutta silti ilmava kosteusvoide, joka syväkosteuttaa ihoa. Tuntuu kuin silkkiseltä hunnulta iholla, tehden ihosta tasaisen, elastisen ja heleän. Koishimaru Silk Royal -yhdiste on päivitetty ja paranneltu versio Koishimaru -silkistä joka elvyttää, kosteuttaa, vahvistaa ja kirkastaa ihoa.

  • Täyteläinen kosteuttava ja heleyttävä voide
  • Tekee ihosta tasaisen, elastisen ja vahvan
  • Sisältää kallisarvoista Koishimaru -silkkiä

Katso lisää vastaavia kuin Absolute Silk

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.