The Ordinary
Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2%

(18 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
7,95 €
7,95 €
Variantti : 30 ml
Tuotetiedot

The Ordinary Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% -hoitotuote sisältää 23% antioksidanttista C-vitamiinia, joka kirkastaa ihoa ja auttaa häivyttämään siltä ikääntymisen merkkejä. Tuotteen vedetön koostumus auttaa pitämään sen stabiilina.

C-vitamiini tunnetaan monivaikutteisena ja tehokkaana ihonhoidon ainesosana. Tuotteen käyttö saattaa ensimmäisten 1-2 viikon aikana saada iholla aikaan voimakasta kihelmöinnin tunnetta, joka loppuu ihon totuttua voimakkaaseen C-vitamiinipitoisuuteen. Mikäli tunne on häiritsevän voimakas, voidaan tuotetta sekoittaa toiseen seerumiin tai voiteeseen ennen sen levitystä iholle koostumuksen laimentamiseksi. Tuotteen sisältämän C-vitamiinipuuterin vuoksi sen koostumus tuntuu iholle levittäessä hieman rakeiselta.

  • Sisältää 23% C-vitamiinipuuteria (L-Ascorbic Acid)

  • Kirkastaa ihoa

  • Auttaa häivyttämään juonteita

Koko: 30 ml

Käyttö

Levitä tuotetta kasvoille välttäen silmänympärysihoa. Iholla saattaa tuntua kevyttä kihelmöintiä, mutta mikäli tuote tuntuu liian tehokkaasti vaikuttavalta, voidaan sitä sekoittaa haluttuun seerumiin tai voiteeseen tuotekoostumuksen laimentamiseksi.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Lue lisää The Orinarysta eleven Beauty Magazine -verkkolehdestä:

Ainesosat

Isononyl Isononanoate,Silica Dimethyl Silylate,Sodium Hyaluronate,Squalane,Ethylene/Propylene/Styrene Copolymer,Butylene/Ethylene/Styrene Copolymer,Ascorbic Acid,Ethylhexyl Palmitate,Trihydroxystearin,Coco-caprylate/Caprate,Isodecyl Neopentanoate,BHT.,Coconut Alkanes,Acrylates/Ethylhexyl Acrylate Crosspolymer,Glucomannan

Katso lisää vastaavia kuin Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2%

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut