Nivea
Q10 PlusC

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : Energy Sleep Cream 40 ml
Katso myös
Tuotetiedot

Ainutlaatuinen Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy Skin Sleep Cream -yövoide sisältää kahta tehokasta antioksidanttia: Q10:tä sekä erittäin tehokasta puhdasta C-vitamiinia. Näiden yhteisvaikutus auttaa solujasi hengittämään paremmin ja antaa niille runsaasti energiaa. *

Kevyt ja kosteuttava koostumus imeytyy nopeasti ihoon ja vaikuttaa tasapainossa ihon kanssa yön aikana. Herätessäsi ihosi tuntuu virkeältä, sileältä ja energiseltä. Puhdas C-vitamiini on erittäin tehokas antioksidantti. Pakkauksen korkeatasoinen alumiinimateriaali suojaa koostumusta. Puhdas C-vitamiini saattaa hapettua ja värjäytyä, tämä ei kuitenkaan vaikuta tuotteen ominaisuuksiin tai tehokkuuteen.

Antaa iholle uutta energiaa ja hehkua. Vähentää näkyviä stressin merkkejä, kuten pieniä juonteita ja ihon sameutta. Ihosta tulee näkyvästi tasaisempi ja raikkaampi.

*in-vitro

Tuotenumero: 47277

Katso lisää vastaavia kuin Q10 PlusC

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.