Maria Åkerberg
Night Balm

(1 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
8,90 € Suos. hinta 11,95 €
8,90 € Suos. hinta 11,95 €
Variantti : 10 ml
Katso myös
Maria Åkerberg
50 ml
Tuotetiedot

Night Balm on silkinsileä kasvobalsami kaikille ihotyypeille. Se kapseloi kosteuden sisäänsä, suojaa ulkoisilta rasituksilta ja auttaa ihoa rakentumaan yön aikana. Se sisältää Tyrniöljyä ja Olibaanin, Nerolin ja Sitruunaruohon eteerisiä öljyjä, jotka vahvistavat ihoa ja stimuloivat solujen uudistumista nukkuessasi. Tyrniöljy sisältää runsaasti tyydyttämättömiä rasvahappoja, jotka auttavat ihoa säilyttämään kosteustasapainon ja vahvistavat sen luonnollista suojakuorta. Olibaaniöljy vahvistaa ja silottaa. Neroliöljy stimuloi solujen uudistumista ja ehkäisee verisuonten katkeamista. Sitruunaruohoöljy sitoo kosteutta, puhdistaa lymfajärjestelmää ja vahvistaa sidekudosta. Night Balm sisältää myös puhdistavia kasviöljyjä Ruusunmarjansiemenistä, Purasruohosta, Jojobasta sekä Oliiviöljyn Skvalaanista, jotka nostavat ihon kosteuspitoisuutta ja parantavat vastustuskykyä. Ruusunmarjansiemenöljy auttaa ihoa uusiutumaan ja sitä käytetään pigmenttiläiskien käsittelyyn. Purasruohoöljy parantaa solujen hapenottokykyä ja vastustuskykyä sekä ehkäisee ihon kuivumista. Jojobaöljy pehmentää ja tasapainottaa. Oliiviöljyn Skvalaani parantaa ihon solunjakautumista sekä säilyttää kosteutta. Se raivaa myös tietä A-vitamiinille Ruusunmarjansiemenöljyssä. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 84264
Ainesosat

Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cera Flava (Beeswax), Squalane (Vegetable), Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Fruit Oil, Phytosterols, Borago Officinalis (Borage) Seed Oil, Rosa Canina (Dog Rose) Fruit Oil, Olea Europea (Olive) Fruit Oil, Olibanum Oil, Cymbopogon Citratus (Lemongrass) Leaf Oil, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Oil, Sorbitan Oleate, Ascorbyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Citral*, Farnesol*. *Components naturally present in essential oils.

Annostus ja käyttö

Levitä Night Balmia ihonhoitorutiinisi viimeisenä vaiheena suojaavaksi kerrokseksi ennen nukkumaanmenoa. Ota pieni määrä ja lämmitä sitä sormien välissä ennen levittämistä. Valitse silmien ympärille sen sijaan Eye Creamiä, Eye Cream Morea, Eye Balmia tai Eye Geliä.

Katso lisää vastaavia kuin Night Balm

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut