Biotherm
Skin Oxygen Strengthening Concentrate

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
57,95 €
57,95 €
Valinta : Strengthening Concentrate 50 ml
Tuotetiedot

Anna ihosi hengittää! Biotherm Skin Oxygen Strengthening Concentrate on antioksidanttinen kasvoseerumi, joka vahvistaa ja kauniista ihoa. Seerumi auttaa vahvistamaan ihon puolustuskykyä ja häivyttämään iholta urbaanin elämän jälkiä. Seerumin vaikutuksesta vahvistunut iho on näkyvästi rauhoittunut sekä kirkkaamman, hehkuvamman, sileämmän ja hyvinvoivan näköinen.

Uusi Biotherm Skin Oxygen Oxygen -ihonhoitolinja on kehitetty hoitamaan erityisesti urbaanin elämän ja ilmansaasteiden vaikutuksille altistuvaa ihoa. Tuotelinja hyödyntää Chlorella-uutetta, joka on peräisin tehokkaasti hengittävästä levälajista. Biotherm Skin Oxygen -tuotteet auttavat vahvistamaan ihon luonnollista puolustuskykyä ja häivyttämään iholta urbaanin elämän jälkiä. Skin Oxygen -tuotteet auttavat tekemään ihosta jo viikossa kauniimman ja kirkkaamman puhdistavan vaikutuksen ansiosta. Ihon liiallinen talineritys tasapainottuu ja pienet ihovirheet häivyttyvät.

Iholle hengittävän tunteen jättävissä Skin Oxygen -tuotteissa on syrjäisiltä vuoristojärviltä inspiraationsa saanut tuoksu, jossa on raikkaita ja luonnollisia vivahteita. Vedelliseen raikkauteen yhdistyy sitrusvesien, valkoisen teen ja kukkaisuutteiden luonnollinen puhtaus, joka yhdessä miellyttävältä tuntuvien koostumusten kanssa tekevät Skin Oxygen -ihonhoitorutiinista suoranaisen aistielämyksen.

  • Kaikille ihotyypeille

  • 84 % luonnosta peräisin olevia ainesosia

  • Antioksidanttinen

  • Osa Biotherm Skin Oxygen -ihonhoitolinjaa

Koko: 50 ml

Koe Skin Oxygen

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.