Maria Åkerberg
Serum Antirouge

(1 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
22,90 € Suos. hinta 30,95 €
22,90 € Suos. hinta 30,95 €
Variantti : 30 ml
Katso myös
Maria Åkerberg
50 ml
Tuotetiedot

Serum Antirouge on kosteuttava seerumi, joka sisältää Hevoskastanjaa, Sypressiä ja Nerolia. Sopii herkälle, myös ruusufinnistä kärsivälle iholle. Hevoskastanjan hedelmäuute tekee hyvää verisuonten seinämille, helpottaa verenvirtausta ja sillä on vahvistavia ominaisuuksia. Sypressi vahvistaa verisuonia. Neroli (Pomeranssipuusta) rauhoittaa, hoitaa ja tasapainottaa. Serum Antirouge on erittäin riittoisa tuote, joka imeytyy hyvin ihoon. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43661
Ainesosat

Aqua Purificata/Water, Esculine (Horse Chestnut), Glycerin (Vegetable), Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Xanthan Gum, Cupressus Sempervirens (Cypress) Oil, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Limonene*, Linalool*. *Components naturally present in essential oils.

Annostus ja käyttö

Levitä Serum Antirouge puhdistetulle iholle ennen voidetta tai kasvoöljyä 1–2 kertaa päivässä. Käytä Eye Creamia silmien ympärillä ja jotain voiteistamme muualla kasvoilla. Tulokset edellyttävät säännöllistä käyttöä.

Katso lisää vastaavia kuin Serum Antirouge

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut