Clinique
Clinique iD Active Cartridge Concentrate

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
43,95 €
43,95 €
Valinta : Irritation + Base Dramatically Different Hydrating Jelly 125 ml
Tuotetiedot

Clinique iD on kustomoitua ihonhoitoa, joka ottaa huomioon ihon tyypin ja sen erityistarpeet. Clinique iD -ihonhoitolinjassa kosteuttava voidepohja yhdistyy aktiiviaineita sisältävään tehotiivisteeseen, joka kohdentaa tehonsa ihon yksilölliseen tarpeeseen. 15 erilaista yhdistelmää - lukematon määrä hyviä ihopäiviä.

Clinique iD Irritation + Hydrating Jelly -yhdistelmä sopii kosteuttamaan ihoa, jolla esiintyy punoitusta ja herkkyyttä. Kevyt kosteusgeeli imeytyy iholle nopeasti ja tuo kaivatun kosteustasapainon palautuksen välittömästi. Nopeasti imeytyvä, raikas kosteusgeeli tukee vihreän tehotiivisteen punoitusta rauhoittavia vaikutuksia.

Clinique iD Irritation Concentrate -hoitotiiviste sisältää fermentoituja, pienimolekyylisiä probiootteja, joita iho pääsee hyödyntämään välittömästi. Hoitotiivisteen maitohappobakteerit auttavat vahvistamaan ihon omaa mikrobiomia ja edistämään hyvien bakteerien kasvua. Valkoinen tee, merileväuutteet, lakritsinjuuri, hiivauute ja fytosfingosiini-keramidi tasoittavat ihon punoitusta ja kirkastavat ihon sävyä. Hoitotiiviste sisältää myös pieniä määriä energisoivaa kofeiinia ja tauriinia, jotka tehostavat ihon omaa, luonnollista suojaa.

  • Kosteusvoiteen ja hoitotiivisteen yhdistelmä

  • Kustomoitua ihonhoitoa

  • Sopii erityisesti punoittavalle, ihotyypiltään normaalille iholle

  • Sopii myös punoittavalle sekaiholle

  • Hajusteeton koostumus

Koko: 125 ml

Käyttö

Pumppu annostelee optimaalisen määrän kosteusvoidetta ja tehotiivistettä pumppauksen aikana. Levitä kosteusvoidetta puhtaalle ja kuivalle iholle aamuin illoin.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.