REN
Radiance Glow & Protect Serum

Vain 3 jäljellä Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
67,50 €
67,50 €
Variantti : 30 ml
Tuotetiedot

A lä 2 välttämätöntä superhedelmäseerumia, jotka auttavat tasoittamaan ja tasoittamaan ihon sävyä hehkuvan, säteilevän ihon saamiseksi. Todistettu vähentävän näkyvästi påin merkkejä; valokuva-ikääntyvä ja rikas antioksidantit, jotka auttavat suojaamaan vapailta radikaaleilta ja siniseltä valolta.
Valmistettu luonnon tehokkaimmista ainesosista; Kakadu Plum sisältää 100 kertaa enemmän C-vitamiinia kuin appelsiinit, kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä, lohikäärmeen hedelmät ovat täynnä mineraaleja, jotka auttavat tukemaan terveellistä mikrobiomia ja parantamaan; lla
ihoa åkosteutettu. Granaattiomena sisältää runsaasti hedelmiä; Omega 5 joka auttaa rauhoittumaan. polyfenoleilla ja E-vitamiinilla, joilla on voimakas antioksidanttivaikutus ihoa ja auttaa suojaamaan vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta.

Levitä huolellisesti sormenpäillä puhdistetut kasvot aamuin illoin. Hiero pyörivin, ylöspäin suuntautuvin liikkein, kunnes se on täysin imeytynyt.

Tuotenumero: 103105

Katso lisää vastaavia kuin Radiance Glow & Protect Serum

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.