Nivea
Q10 Plus

(1 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
13,50 €
13,50 €
Variantti : Anti-Wrinkle Eye Care 15 ml
Tuotetiedot

Q10 Plus Anti-Wrinkle Eye Care on tehokas silmävoide joka vähentää ryppyä ja tummia silmänalusia. Hyvää tekevä koostumus Q10 ja kreatiinia kamppailee vastaan ensimmäisiä iän tuomia merkkejä iholla.Kevyt koostumus imeytyy nopeasti ja tekee ihosta selkeästi pehmeämmän. Ikääntyminen johtaa luonnollisesti Q10 ja kreatiinin vähenemiseen, jolloin iholla on vähemmän energiaa uudistaa itseään. Voide nostaa luonnollisia Q10 ja kreatiini tasoja iholla ja samaan aikaan vähentää uurteiden syvyyttä ja uusien ryppyjen syntymistä. Rypyt vähenevät ja tummat silmänaluset katoavat - sileämmälle ja nuorekkaammalle iholle!

Tuotenumero: 35826
Ainesosat

Aqua, Glycerin, Methylpropanediol, Dicaprylyl Carbonate, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Vegetable Oil, Tapioca Starch, C12-15 Alkyl Benzoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Octyldodecanol, 1,2-Hexanediol, Ubiquinone, Tocopherol, Creatine, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Potassium Cetyl Phosphate, Hydrogenated Palm Glycerides, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Chondrus Crispus Extract, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, CI 77891

Katso lisää vastaavia kuin Q10 Plus

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut