Maria Åkerberg
Eye Balm

(1 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
22,90 € Suos. hinta 32,50 €
22,90 € Suos. hinta 32,50 €
Variantti : 10 ml
Katso myös
Maria Åkerberg
50 ml
Tuotetiedot

Eye Balm on silottava voide herkälle silmienympärysiholle. Se sopii parhaiten kuivalle iholle eikä sitä saa käyttää, jos silmien ympärys on turvonnut. Eye Balm sisältää runsaasti kasviöljyjä ja eteerisiä öljyjä, jotka ravitsevat ja palauttavat elinvoimaa. Ruusunmarjansiemen-, Purasruoho-, Jojoba- ja Skvalaaniöljy sekä Peptidit nostavat ihon kosteuspitoisuutta ja parantavat vastustuskykyä. Porkkanansiemenöljy on antiseptinen ja yhdessä Olibaaniöljyn kanssa ne kiinteyttävät ihoa ja parantavat sen kimmoisuutta. Neroliöljy rauhoittaa herkkää ihoa silmien ympärillä. Peptidejä saadaan kasviöljyistä ja niiden tehtävänä on sitoa kosteutta ja niillä on A-vitamiinia/retinolia vastaava stimuloiva aktiivinen vaikutus. Ne stimuloivat kollageenin ja glykosaminoglykaanin (sisältää hyalorinihappoa) muodostumista. Ne suojaavat ja korjaavat kollageenia retinolin tapaan, mutta ilman vaaraa ihon ärsytyksestä/kuivumisesta. Tämä pienentää ryppyjen syvyyttä ja pituutta sekä vähentää hienoja juonteita. Ihosta tulee kiinteämpi ja sileämpi ja kimmoisuus ja kosteustasapaino paranevat. Eye Balm on täydellinen usein vuotaville silmille, koska Eye Balm ei liukene niin helposti kuin tavallinen silmänympärysvoide. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43695
Ainesosat

Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cera Alba (Beeswax), Squalane (Vegetable), Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexyl Palmitate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Phytosterols, Tribehenin, Borago Officinalis (Borage) Seed Oil, Rosa Canina (Dog Rose) Fruit Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Sorbitan Isostearate, Olibanum Oil, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Oil, Daucus Carota Sativa (Carrot) Seed Oil, Sorbitan Oleate, Lactic Acid, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Ascorbyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Palmitoyl Oligopeptide, Limonene*, Linalool*, Geraniol*. *Components naturally present in essential oils.

Annostus ja käyttö

Eye Balm on erittäin riittoisa. Ota pieni määrä ja lämmitä sitä sormien välissä. Taputtele se kevyesti silmän ympäryksen kovalle alueelle. HUOM! Eye Balm ei korvaa Eye Creamia tai Eye Cream Morea. On tärkeää käyttää myös silmänympärysvoidetta kerran päivässä. Muut hyvät käyttöalueet: Nenänjuuri, jos on taipumus herkkään ihoon tai ihottumaan. Ylähuuli, jos se alkaa kuivua tai siihen tulee ryppyjä. Tämä on yleistä tupakoitsijoilla.

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut