Cattier Paris
Dentargile Propolis

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 1,90 €

7,60 € 9,50 €

Säästät 1,90 €

7,60 € 9,50 €

Variantti : Daily Gum Protection 75 ml
Tuotetiedot

Cattier Dentargile Propolis - Daily Gum Protection

Cattier Dentargile Propolis -hammastahna sisältää luonnollista mehiläiskittivahaa (propolis cera), jolla on antibakteerisia ominaisuuksia. Fluoriton hammastahna yhdistää vahaan mineraalipitoisen saven ja raikkautta tuovan mintun eteerisen öljyn, joiden ansiosta suusta tulee raikas ja puhtaan tuntuinen ilman runsaasti vaahtoavia ainesosia.

  • Fluoriton hammastahna
  • Sisältää mehiläiskittivahaa ja savea
  • ECOCERT-sertifioitu
  • 99% luonnonmukainen koostumus
  • 17% luomulaatuisia ainesosia

Koko: 75 ml

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Citric Acid,Silica,Aqua,Sodium Benzoate,Benzyl Alcohol,Sodium Cocoyl Glutamate,Kaolin,Calcium Carbonate,Sorbitol,Aroma,Carrageenan,Propolis Cera,Helianthus Annuus Hybrid Oil*,Mentha Piperita Extract*,Alcohol**,Limonene. *Ingredients from organic farming**Made using organic ingredients99% of the total ingredients are from natural origin17% of the total ingredients are from organic farming

Katso lisää vastaavia kuin Dentargile Propolis

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.