Cattier Paris
Family Shampoo & Shower Gel

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Variantti : 500 ml
Tuotetiedot

Cattier Family Shampoo & Shower Gel

Cattier Family Shampoo & Shower Gel on luonnonmukainen suihkugeeli, jota voi käyttää myös shampoon tapaan puhdistamassa hiukset ja hiuspohjan. Koko perheen käyttöön sopiva, luonnonmukainen shampoo pesee ihon ja hiukset hellävaraisesti kuivattamatta.

  • Luonnonmukainen suihkugeeli ja shampoo
  • Sopii koko perheen käyttöön
  • ECOCERT-sertifioitu
  • 98.9% luonnonmukainen koostumus
  • 11.15% luomulaatuisia ainesosia

Koko: 500 ml

Ingredienser

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Potassium Sorbate,Citric Acid,Aqua,Parfum,Sodium Benzoate,Cocamidopropyl Betaine,Benzyl Alcohol,Sodium Chloride,Ammonium Lauryl Sulfate,Saponaria Officinalis Extract,centaurea cyanus flower water*,Yogurt Extract,Citrus Paradisi Oil*,Limonene*Ingredients from organic farming98.9% of the total ingredients are of natural origin11.15% of the total ingredients are from organic farming

Katso lisää vastaavia kuin Family Shampoo & Shower Gel

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.