Dr. Bronner's
Magic Soaps All-One Hemp Peppermint

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
6,95 €
6,95 €
Variantti : 140 g
Tuotetiedot

Dr. Bronner's All-One Pure-Castile Bar Soap Peppermint

Dr. Bronner's All-One Pure-Castile Bar Soap Peppermint on lempeä palasaippua, joka puhdistaa ihon hellävaraisesti.Täysin vegaaninen, ihastuttavan tuoksuinen saippua sopii käytettäväksi sekä suihkussa että käsiä pestessä.

Saippuan käärepaperi on valmistettu 10-prosenttisesti hampusta ja 90-prosenttisesti kierrätyspaperista.

  • Raikas piparmintun tuoksu

Koko: 140 g

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Citric Acid,Tocopherol,Water,Organic Jojoba Oil,Salt,Organic Hemp Oil,Organic Coconut Oil (1),Organic Palm Oil (1),Sodium Hydroxide (2),Mentha Arvensis (1),Organice Olive Oil (1),Organic Peppermint Oil (1),(1) Certified Fair Trade Ingredients,(2) None Remains After Saponifying Oils into Soap and Glycerin.

Katso lisää vastaavia kuin Magic Soaps All-One Hemp Peppermint

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.