Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 11,25 €

26,25 € 37,50 €

Säästät 11,25 €

26,25 € 37,50 €

Valinta : Instant Recovery Night Cream 50 ml
Tuotetiedot

Kuivan ja ikääntyvän ihon paras ystävä! Estelle & Thild Biodefense Instant Recovery Night Cream -yövoide sisältää runsaasti korkealaatuisia kasviuutteita ja öljyjä, joiden vitamiinit, antioksidantit ja rasvahapot auttavat ihoa puolustautumaan ennenaikaista vanhenemista vastaan. Omega-rasvahapot palauttavat ihon pehmeyden ja kasvoista tulee luonnollisen hehkuvat.

  • ECOCERT-sertifioitu

  • Kuivalle ja ikääntyvälle iholle

Koko: 50 ml

Käyttö

Levitä voidetta puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle iltaisin.

Ainesosat

Xanthan Gum,Purified Water,Bees wax,E-vitamin,Shea Butter(1),Jojoba Oil(1),Citric Acid.,rose flower distillate(1),fig fruit gel(1),olive emulsifier,lingonberry seed oil(1),rose otto oil(1),rose geranium oil(1),mild food grade preservative,(1) Organic farming,plukentia seed oil(1),almond oil(1),natural amino acids,olive leaf extract

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.