Konjac Sponge
Premium Gentlemen's Sponge with Bamboo Charcoal

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Konjac Sponge Premium Gentlemen's Sponge with Bamboo Charcoal on konjac-kasvin juuresta valmistettu ihonpuhdistussieni, joka puhdistaa kasvojen ihon hellävaraisen tehokkaasti. Sieni sisältää bambuhiiltä, joka sopii erityisesti epäpuhtauksiin taipuvaisen ihon hoitoon. Antioksidanttinen ja mineraalipitoinen bambuhiili imee iholta tehokkaasti epäpuhtauksia ja liiallista rasvaisuutta auttaen taistelemaan ihotulehduksia aiheuttavia bakteereita vastaan.

Vedessä pehmenevä huokoinen sieni hieroo ihoa hellävaraisesti stimuloiden ihon pintaverenkiertoa ja uusien ihosolujen muodostumista. Ihosta tulee puhtaan, raikkaan ja pehmeän tuntuinen. Erityisesti miesten iholle suunniteltu sieni auttaa luomaan iholle parranajoa helpottavan täydellisen vaahdon.

  • Avuksi parranajoon

  • Rasvoittuvalle iholle

  • Ympäristöystävällinen: Valmistettu 100-prosenttisesti luonnonmukaisesta kuidusta

Käyttö

Kastele sieni lämpimällä vedellä ennen sen käyttöä tehdäksesi siitä pehmeän. Käytä sientä yhdessä puhdistustuotteen kanssa tai yksinään. Hiero sienellä kasvojen ihoa hellävaraisesti puhdistaaksesi ihon. Jos käytät sientä parranajotuotteen kanssa hiero tuote sienen avulla kasvoille. Pese sieni käytön jälkeen ja anna sen kuivua luonnollisesti. Sieni kovettuu kuivuessaan, mutta pehmenee jälleen kun sen kastelee vedellä.

Sieni kestää useamman kuukauden käyttöä, mutta se tulisi korvata uudella sen alkaessa murentua. Sienen käyttöikä pitenee hyvällä huolenpidolla.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.