Foreo
ISSA Mini 2 Sensitive

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : Summer Sky
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Suunhoito saa olla hauskaa! Uusi, hellävarainen FOREO ISSA Mini 2 Sensitive -sähköhammasharja on suunniteltu yli 5-vuotiaille lapsille sekä aikuisille, jotka suosivat pienempää harjapäätä. Hauska sähköhammasharja hyödyntää silikonisia harjaksia sekä kaksinkertaista Sonic-värähtelyteknologiaa, jotka auttavat saavuttamaan kirkkaamman hymyn. Sähköhammasharja on kevyt, vedenkestävä ja helppo kantaa mukana. USB-johdolla vain tunnissa latautuvan sähköhammasharjan akku riittää jopa 265 hammaspesuun.

Silikoniset harjakset

Hammasharjan vaihdettava harjapää hyödyntää hellävaraisia silikoniharjaksia, jotka puhdistavat hampaat hellästi vaurioittamatta hammaskiillettä ja hvierovat samalla ikeniä hellästi estäen yliharjaamista ja ikenien vetäytymistä. Harjaspään silikoninen materiaali on jopa 35 kertaa tavallista harjaspäätä hygienisempi ja vaihtopää tarvitsee vaihtaa vain kerran vuodessa, joten se on myös ympäristön kannalta ekologinen vaihtoehto tavalliselle hammasharjalle.

Hampaiden harjausta ohjaavat hymiöapurit

FOREO ISSA Mini 2 Sensitive Sonic-hammasharja auttaa kannustamaan käyttäjäänsä säännölliseen suunhoitoon hymiöapureilla, jotka tarkkailevat, että hampaiden pesu sujuu kuten kuuluukin. Hampaita harjastessa hammasharjan rungossa näkyvät sekä iloinen että surullinen hymiö, mutta kun hampaita on harjattu kaksi minuuttia, näkyy varressa pelkkä hymynaama. Mikäli hampaita ei ole harjattu kahteentoista tuntiin, ilmestyy hammasharjan varteen näkyviin surunaama muistutukseksi siitä, että hampaat tulee harjata aamuisin ja iltaisin. Tämä kätevä toiminto auttaa myös vanhempia tarkkailemaan lasten hampaidenpesua.

  • Väri: Siniturkoosi

  • Yli 5-vuotiaille lapsille sekä aikuisille, jotka suosivat pienempää harjapäätä

  • Kaksinkertainen Sonic-värähtelyteknologia: jopa 9 000 korkean intensiteetin värähdystä minuutissa

  • Silikoninen harjaspää

  • Kompakti ja kevyt

  • 100% vedenkestävä, soveltuu käytettäväksi suihkussa tai kylvyssä

  • Hymiöapurit ohjaavat harjausta

  • USB-lataus ilman lataustelakkaa

  • 2 vuoden tuotetakuu ja 10 vuoden laatutakuu

Käyttö

Kytke laitteeseen virta varren upotetusta napista. Käytä hammasharjaa hammastahnan kanssa tavallisen hammasharjan tapaan. Harjaa hampaat neljässä alueessa. Hammasharjan värähtely pysähtyy hetkeksi 30 sekunnin välein merkiksi siitä, että harjattavaa aluetta on aika vaihtaa. 2 minuutin jälkeen hammasharja ilmaisee pulssien avulla, että hampaita on harjattu tarpeeksi pitkään. Kytke hammasharjasta pois virta painamalla varren upotettua virtanappia ja huuhtele hammasharja puhtaaksi vedellä.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.